Hvordan man opbygger en vand ryger

February 7

Hvordan man opbygger en vand ryger

En vand ryger bruger en kombination af vand, flavored træflis og trækul til at tilberede mad ved hjælp af indirekte varme ved lave kontrollerede temperaturer. En vand ryger kan opbygges af forskellige materialer som en metal vandtank, olietønde, 55-gallon tønde og endda en gammel kulgrill. For personer, der ikke har arbejdet med metal eller svejsning, er den nemmeste vand ryger byggeri til at begynde med kulgrill vand ryger. Dette vand ryger koster færre penge og mindre tid til at fuldføre.

Instruktioner

•Soak træflis eller lille træ bidder i en skål med vand. Det er vigtigt at suge de træflis i mindst en time. Placere fugtig flis over de gløder vil skabe en smokey miljø i rygeren.

•Pour et pund af klar-lys trækul til grillen base, at sikre at briskets bo til den ene side. Lys trækul med en match. Tillad trækul til at brænde i 30 minutter indtil flammerne døde og briketterne er rødglødende og en grålig farve.

•Sæt træflis eller små bidder af hårdt træ oven på de gløder. Hvis du bruger flis skal du placere mindst fem håndfulde oven på kullene til at skabe røg. Hvis du beslutter at bruge små bidder af hårdt træ vil du tilføje fire-fem stykker på gløderne. Både træflis og bidder af hårdt træ kan købes af posen på ethvert hjem butik.

•Forbered vandet pan. Fyld aluminium gryde med varmt vand, mindst halvvejs fuld. Fyld ikke for meget. Hvis du ønsker du kan tilføje dine favorit krydderier til vandet for at tilføje endnu mere smag til din røget mad - som hvidløgspulver, rosmarin eller sort peber. Placere vandet pan i grillen ved siden af de gløder.

•Sæt madlavning rack til grillen og arrangere mad du planlægger at ryge på toppen. Vær sikker på, at maden ikke er placeret direkte over de gløder. Maden skal arrangeres på toppen af vandet pan. Dette vil give fugt fra vandet pan og indirekte varme for rygning. Dække med grillen låget.

•Sæt temperaturen gauge til en ventilationsåbninger på grillen låget og holde styr på temperaturen i hele Røgningen. Ideelt, temperaturen bør være mellem 150 og 250 grader Fahrenheit. Hvis temperaturen overstiger nogensinde 250 grader, skal du blot fjerne låget, indtil det er tilbage på ordentlig rygning område. Også, vil du placere ventilationskanaler i låg oven på den mad, du er madlavning. Dette vil tvinge røg til at passere over maden.

• Røg mad i to til seks timer indtil kogt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com