Traeger Tips

February 7

Traeger Tips

Traeger er et bestemt mærke af grill bedst kendt for sit træ grill pellets anvendes til brændstof. Disse pellets er meget lille og ligner en lille kanin fødevarer. Pellets brændte i en Traeger grillen generere en stor mængde varme, på trods af deres kompakte størrelse. Dette gør madlavning på en Traeger grill mere økonomisk, samt være mere ideel når forberedelse af grillede fødevarer, der har en lang tilberedningstid.

Koldt vejr madlavning

Husk at det altid tager længere tid at koge noget når det er koldt, vådt, blæsende eller en kombination af tre. Derfor, hvis vejret er koldt, skal du tilføje på madlavning tid til at kompensere for temperaturen.

Åbning af låget på din Traeger grill altid forårsager varme er tabt, mere så i vinter, så vil du tilføje på madlavning tid hver gang du åbner op låget af din grill. Også, forsøge at holde din grill i et område, der er ude af vind og kulde, men være sikker på, at området stadig er ventileret. For at hjælpe med madlavning proces, kan du også ønsker at varme op Traeger grill før at sætte noget på det at lave mad.

Én vigtig faktor at huske på er, hvordan våde betingelserne er. De piller, der er brændt i en Traeger grill skal være absolut tør eller de bliver ikke antænde korrekt. Dem, der grill i våde vinter betingelser opfordres til at bruge en "Traeger Pellet Caddy" til at gemme deres pellets i tørre omgivelser. Alternativt, enhver forsegles opbevaringsbeholder vil fungere godt for at holde din pellets tør.

Varmt vejr madlavning

Jo varmere vejr, jo hurtigere tilberede din mad. Derfor bør du kompensere for dette enten ved at reducere kogetiden eller reducere varmen hvor du gør din madlavning. Sidstnævnte anbefales, især hvis du gør madlavning, der kræver en masse tid, eller gøre en masse madlavning over en lang periode.

Være særligt på vagt over for overcooking kød på din grill, fordi intet er værre end tørt kød og kød vil tørre ud hurtigere i det varme vejr. Også, hvis du har brug for til optøning kød, gør det i køleskabet. Dette er fordi at tage det i det varme vejr til optøning vil kun tjene til at fremme bakterievækst i kødet.

Når du bruger din Traeger grill om sommeren cookouts, ikke bekymre sig om foring grillplade med aluminiumsfolie. Traeger grill kommer med en "E-Z afløb fedt system," som vil automatisk fange dryppende fedt og levere det til en opbevaringsbeholder. Du har også ikke at bekymre sig om at have en vanskelig tid at få pellets lys, da Traeger Grill er udstyrede med en auto-start belysning mekanisme til at antænde pellets.

Rengøring

Din Traeger grill gitre kan renses ved at gnide et stykke folie over og mellem dem, helst mens gitteret er stadig varm. Men, være sikker på, at du ikke brænder dig i processen-kan du bruge handsker.

Folie på din vinklet dryp pander bør ændres regelmæssigt. Ikke alene gør denne undgå flare ups, men det også reducerer sandsynligheden for et fedt brand starter. Fedt spanden skal også være tømt regelmæssigt, især i varmt vejr, hvor tendensen til at gå harsk er øget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com