Hvordan at fastsætte en ramme for et hus

February 7

Hvordan at fastsætte en ramme for et hus

Udformningen af et hus er den største del af byggeri. Det sætter knogler for hvad huset vil ligne, definerer dens form og størrelse og overgås kun af fundament til at bestemme, hvor længe huset vil stå uden strukturelle problemer. De fleste boliger er bygget med træ indramning, og processen går meget hurtigt. Der er en masse detaljer til at lære at gøre det godt, men grundlæggende kan være opdelt i et par kategorier

Instruktioner

Vægge

•Lay ud af din top og bund vindueskarm plader fra 2 x 4 tømmer, vandret, og plads din studs mellem dem hver 16 inches fra center til center. Springe over områder, der vil indeholde døre, Vinduer eller andre åbninger, opretholde den 16-tomme mellemrum mønster. Udskårne stykker til længde efter behov med en rundsav og spær square.

•Nail gennem toppen af topplade og bunden af den nederste plade i enderne af studs med to 16d søm i hver stud, ved hjælp af en indramning hammer eller en indramning sømpistol drevet af luft, som er meget hurtigere. Måle og bore huller gennem bunden karmen til karmen bolte, afstand mellem dem fra placeringen af bolte i det betonfundamentet.

•Strømforbrug i standby dine vægge op som ét stykke, montering huller i karmen over bolte, og søm dem sammen hvor de mødes. Sømværn en anden topplade øverst på hver væg, svimlende ende leddene, således at det øverste stykke overlapper nogen pauser i den øverste plade.

Døre og Vinduer

•Tilføj dør og vindue indramning enten på jorden, før væggen er stod oprejst, eller efter. Start med en dobbelt stud på hver side, en fuld længde, kendt som kongen stud og én kort en, der passer under overskriften dør eller karmen til windows. Disse er kendt som jack studs, da de støtter sidehoveder og karme. Nail disse på plads.

•Klippe en vindueskarmen bord fra 2 x 4 tømmer og sæt den på toppen af jack studs, lang forsiden opad. Skåret to flere stykker til siderne af vinduet, til at passe fra toppen af karmen til bunden af headeren og søm dem på indersiden ansigter af kongen studs.

•Build overskrifter fra to stykker af 2 af 6 tømmer, skåret til at passe mellem kongen studs. Skær et stykke af 1/2-tommer krydsfiner til samme bredde og længde som 2 af 6s og søm det mellem dem. Fit i hovedet på kanten mellem kongen studs i den korrekte højde, nivellering det med et niveau. Søm gennem kongen studs i header enderne til at sikre dem.

Tag spær

•Anbring tag spær startende fra en ende, hver 24 inches. Disse omfatter en vandret bunden tværbjælke og to øverste spær i en præfabrikeret ramme. Søm igennem bunden tværbjælke ind i top hætten af muren på en vinkel til at sikre det midlertidigt.

•Nail en bestyrelse på indersiden af toppen af den første bandagist, strækker sig i den retning, du vil installere resten af dit spær. Negle det på indersiden af toppen af hver truss igen at sikre det.

•Brug orkanen slips parenteser til at forankre spær til væg caps, ved hjælp af en plan til at justere truss, indtil det er helt lodret. Nail beslagene til spær og væg caps.

Tips & advarsler

  • Rejse flere tekstenheder huse én historie ad gangen, tilføje vandrette bjælker, i stedet for tag spær, mellem etagerne, derefter stående på næste gulvet vægge på toppen af sin sal.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com