Las Vegas ørken planter

February 8

Las Vegas ørken planter

Ørkenregion af Las Vegas viser et stort udvalg af ørken klima anlæg. Listen over planter omfatter en lang række planter tilhører Cactaceae og Agavaceae familierne. Ørken planter trives i varme, solrige vejr med lidt regn.

Filtet Butterfly Bush

Buddleia marrubifolia, mere almindeligt kendt som den uldne butterfly bush, er en del af Scrophulariaceae, Figwort familie, og vokser i Las Vegas-ørkenen. Filtet sommerfugl buskene er stedsegrønne planter, der kan nå op til 5 fod høj, med sølv blade og løv. De er tørke tolerant og kræver lidt at ingen vand, når anlægget begynder at vokse. Orange klynger af blomster også vises og er lokkende at sommerfugle.

Desert Milkweed

Asclepias erosa er mere almindeligt kendt som den ørken milkweed, og vokser godt i Las Vegas-ørkenen. Den ørken milkweed tilbringer det meste af sin levetid med grålig-grønne stængler og blade, og kan være meget uskarpt, lidt fuzzy eller hårløse. I foråret blomstre klynger af gullige blomster på planten. Desert Milkweed er fødekilde af Monarch sommerfugle, som også ofte lever på anlægget.

Creosot

Larrea tridentata, almindeligvis kendt som creosot bush, tilhører familien Zygophyllales. Denne blomstrende arter er en af de mest genkendelige ørken buske og kan findes overalt i det sydvestlige USA ind i dele af Sydamerika. Denne stedsegrønne ørken busk kan vokse op til 10 fod høje og kan leve i en 100 år, selvom man nær Victorville, CA er den ældste levende organisme på jorden i cirka 11.700 år. I løbet af livet for en creosot plante, er en klon fremstillet af indre stængler og oprindelige krone.

Texas figenkaktus

Texas figenkaktus vokser i Las Vegas-ørkenen og er en del af familien Cactaceae og er kendetegnet ved fladt, runde platyclades våben med glochids, eller små hår-lignende torne, og store, glatte pigge. Figenkaktus, cactus fig og kaktus frugt er brugt som føde for dyr og mennesker. Det skal være grundigt skrællede før forbrug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com