Zen Garden ideer

February 8

En Zen garden- eller mere præcist karesansui, japansk for "tør haven"--bør være et sted for hvile og meditation. I modsætning til en almindelig have med levende planter, der har brug for en hel del tendens, er den japanske have en model af enkelhed, som normalt indeholder kun sand og klipper fantasifuldt placeret. Der er ingen hårde og hurtige regler for oprettelse af en japansk have. Målet er at skabe et behageligt sted, der beroliger din ånd.

Størrelse betyder ikke noget

Du kan oprette en japansk have for dit sofabord eller dit skrivebord ved blot at bygge eller købe en boks på mindst 2 inches dyb. Sprede sand i boksen og tilføje nogle interessante sten eller andre objekter, du gerne. Brug en lille rake eller gaffel til swirl sand omkring klipperne, at give indtryk af krusninger i en dam. Når stemningen slår du, omarrangere klipperne og slyng sandet i nye retninger.

Du kan oprette den samme haven på en meget større skala i din værftet. Tricket er at være sikker på at sandet er mindst 2 inches dyb eller hvirvler vil ikke se godt efter rivning.

Tilføje interessante elementer

Ud over klipperne varierende størrelser og figurer, kan du tilføje interessante stykker af drivtømmer, mossy logs eller statuer til din have. Du kan også overveje at tilføje en stenbro, et bassin med vand, en lanterne eller endda et vandfald. Den bedste måde at afgøre hvor meget at tilføje er at se på fotografier af japanske haver online og vælg de elementer, der appellerer til dig og din pengepung.

Vær omhyggelig med ikke at lade din japanske have få for rodet--Husk at målet er enkelhed. Hvis du vil gøre din udendørs japanske have mere dramatisk, tilføje strategisk placeret belysning i stedet for flere objekter.

Vælge et tema, der taler til dit hjerte

Det er fint at placere genstande i din japanske have på nogen måde du venligst, men også kan du ansætte en særlig åndelig billede i udformningen af din have. For eksempel kan du oprette en have, der repræsenterer den buddhistiske kosmos af otte havene og ni-bjergene, med en stor sten i midten repræsenterer universets centrum. Eller du kan bruge de velkendte "yin" og "yang" design til at afspejle harmoni af modsatrettede kræfter.

Der er mange andre buddhistiske symboler du kan bruge til inspiration til din have design, såsom lotusblomst, dharma hjulet eller den dyrebare paraply, (en af de otte lovende symboler i buddhismen). En hurtig søgning for "Buddhistisk" eller "Zen" symboler på internettet vil give dig masser af idéer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com