Sådan installeres en lavvandet godt Jet pumpe

February 8

Mange hjem i forstæderne og landdistrikterne hente vand fra en brønd. Wells kan være overfladisk eller dyb, afhængigt af lokale vand borde og terræn. Jet pumper kan være en artig prima nemlig hjem eller virksomheder, hvor grundvandet er lavvandede og vand tabel niveauer er forholdsvis konstant. En jet pumpe vil levere vand til et hjem eller forretning ved hjælp af en jet løbehjulet til at trække vand fra brønden. Alle VVS-godt, bortset fra levering rør, er over jorden, gør tjeneste lettere end for undersøiske pumper.

Instruktioner

•Measure dybde i din brønd, hvis ukendt. Placere en tung skrue eller møtrik på en længde af sejlgarn og sænke det i kabinettet godt indtil møtrikken i bunden af brønden. Marker længden af sejlgarn på toppen af den godt casing. Fjerne sejlgarn fra brønden og måle længden af sejlgarn fra mark til møtrikken.

•Indstil hvis din pumpe vil kræve 115 - eller 230-volt forbindelser. Højere spænding pumper vil være behov for større kapacitet. Kontakt en lokal forhandler til at bestemme den bedste pumpe til din strømforsyning og ønskede strømningshastighed. Hyre en autoriseret elinstallatør at wire din pumpe, hvis det kræves af lokale elektriske koder.

•Installer mund ventilen på slutningen af Sugeledningen. Måle Sugeledningen, så foden ventilen er mindst fem fod over bunden af brønden. Bruge tråd fugemasse på pipe-forbindelser på pumpen. Installer ikke ventiler eller mindre rør størrelser på Sugeledningen; de vil reducere Pumpeeffektivitet.

•Installer en cross-tee fitting omdecharge pumpe. Tilslut tryktanken tee med gevind rør og rør fugemasse. Installer ikke ventiler eller rør reduktionsgear mellem pumpen og pres tank. Installere en kugleventil, rør reduktionsgear og fælles landbrugspolitik på anden siden af cross-tee; Dette vil være din forbindelse til priming pumpen. Tilføje en valgfri trykmåler på dette punkt, når priming er afsluttet. Måleren giver en visuel indikation af pumpetryk.

•Installer en flow-kontrol ventil eller kugleventil for decharge trykregulering hvis angivet af pumpe fabrikant. Nogle pumper kræver pres kontrol til at forhindre tab af pres til hjem eller forretning i perioder med højvande brug.

•Installer pressostat nedstrøms af pres tank tee. Indstil presset til at levere vandtryk til dit hjem eller forretning. Maksimale vandtryk bør være 80 psi eller mindre til at forhindre vand lækager. Tilslut pressostat ledninger til pumpens elektrisk forbindelse og strømforsyningen. Bruge switch installationsinstruktioner til korrekt elektriske forbindelser.

•Åbn rør cap installeret tidligere på linjen decharge og fylde pumpehuset med vand. Åbn en hane eller et andet aftræk punkt på din eksisterende VVS til at tillade luft at undslippe under priming. Start pumpen med en vandhane åben til at tillade luft at lufte. Stop pumpen og Gentag priming indtil vandet flyder fra hanen. Hvis pumpen ikke trække vand fra brønden. Kører pumpen og check for utætheder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com