Lily sorter for speciale afskårne blomster avlere

February 8

Lily sorter for speciale afskårne blomster avlere

Lilje blomster er en populær speciale afskårne blomster. De vokser som en ensom blomst på en stilk, vises i en ensfarvet eller plettet eller flere farver og blomstrer fra løg plantet i haver på tværs af USA fra maj til September. Avlerne sælge liljer til blomsterhandlere til videresalg, som blomsterarrangementer eller at sælge af stilken. Liljer er en alle tiders klassiske og foretrukne cut blomst til brude buketter og til at pryde gæst tabeller ved specielle arrangementer og i løbet af ferien.

Calla Lily (Zantedeschia aethiopica)

Trompet-formet calla lily viser blomster i nuancer spænder fra hvid til gylden-gul, pink til dyb-lilla. En enkelt calla lily knold producerer fra 10 til 30 blomster. Calla lily giver avlere og blomsterhandlere med et stort afkast på investeringen. En kæmpe knold pære giver hvor som helst fra 10 til 30 blomster.

Liljekonval (Convallaria majalis)

Liljekonval stilken bærer snesevis af duftende blomster. Sin "græder" kropsholdning låner en gammeldags overføring af elegance og ynde. Avlerne sælge stilke til blomsterhandlere at forbedre floral displays og brude buketter.

Orientalske liljer (Lilium auratum)

Mens deres navn og historie stammer fra Asien, kommer pærer, som producenterne i USA og Canada til orientalske liljer fra Holland, New Zealand eller fra stater i det nordvestlige USA. Modne pærer er temmelig stor, normalt 4 til 9 inches lang. Orientalske liljer bære normalt en ensom blomst. Nogle udstråler rødder fra stilke til at absorbere vand, næringsstoffer og støtter anlægget. Kronblade af orientalske liljer er kendt for at krølle og kammusling eller har pletter langs interiør af kronblade, tilføjes den række særlige kvaliteter. Ligesom peruvianske er orientalske liljer en favorit for avlere som år lange forhandler til blomsterhandlere bruge på blomsterdesign og buketter til at servicere både hverdag såvel som specielle lejligheder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com