Er Vinyl pyntede Boards god?

December 10

Er Vinyl pyntede Boards god?

Vinyl pyntede bestemt eliminerer behovet for vedligeholdelse, men om vinyl dæk boards er bedre end træ er et spørgsmål om præference. Vinyl dæk bestyrelserne normalt koster mere end træ dæk bestyrelser i første omgang, men kan spare penge og besvær i sidste ende fordi du ikke behøver at strippe, bejdse, vandtæt eller behandle vinyl pyntede én gang installeret. Vinyl dæk bestyrelserne kræver normalt en hurtig vask med sæbe og vand, mens træ pyntede behov for konstant vedligeholdelse og reparation.

Præferencer

Valget af vinyl dæk bestyrelser for pyntede materiale er normalt baseret på livsstil. For eksempel, hvis du bor i en forstad omgivelser og har en vinyl-sidet hjem, er derefter en vinyl dæk et godt valg. Med mange farver og muligheder, kan vinyl dæk give års brug med begrænset til ingen vedligeholdelse. Vælg dæk farver til kontrast eller supplere hjem farver for at gøre fed landskabspleje erklæringer.

Fremstilling

Folk gruppere normalt vinyl dæk bestyrelser og sammensatte dæk bestyrelser i samme kategori, men de er lavet forskelligt. Producenter gør sammensatte dæk boards fra genanvendt eller regenereret plast og træ eller andre organiske materialer. Vinyl dæk-board fremstilling består af strengpresning plast til bestyrelsen figurer; ingen træ er involveret. Vinyl dæk bestyrelser vil have en meget længere levetid end kompositmaterialer, som det tager mange år for disse plastmaterialer til at vise nogen slid. Vinyl bestyrelser er gode at bruge, når du ikke ønsker yderligere arbejde at holde en dæk ser skarpe.

Beslutninger

Når man overvejer et dæk tilføjelse til dit hjem, se på alle muligheder. Anmeld din livsstil; design af dit hjem; dens placering, som om det er i den by eller land; og den sætning, du vil gøre med din bolig. Vinyl er absolut nemmere at vedligeholde og giver det samme ser år og året ud. Hvis du har ikke tid til vedligeholdelse, men vil have mulighed for en udendørs boligareal en dæk giver, så vinyl bestyrelser ville være et fornuftigt valg.

Opslagstavle Type

Gennemgå de førende producenter af vinyl og sammensatte pyntede og foretage sammenligninger; de fleste af disse producenter vedligeholde hjemmesider med produktoplysninger. Da disse dæk materialer omkostninger mere end træ, Undersøg garantierne, installationskrav og de ekstra materialer nødvendig for at fuldføre installationen. Anslå omkostninger, herunder installation materialer, og sammenligne. Dæk størrelse også drev omkostningerne op. Hvis du bygger en lille terrasse med spabad ved siden af det, kan vinyl dæk bestyrelser være et godt valg. Swimmingpools og spabade arbejde godt med vinyl dæk, fordi de chlorerede vand ikke påvirker normalt dækkets udseende; træ kan opleve nogle blegning og misfarvning fra det vand, der anvendes i svømmebassiner og spabade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com