Hvordan til at grave ud snavs til en gårdhave

February 8

En terrasse kan give ethvert hjem med en stor plads til at slappe af og underholde. Husejere kan vælge sten eller mursten brolæggere og kan endda mikse og matche forskellige terrassen asfaltudlæggere til at give deres plads et brugerdefineret udseende. Før du installerer en gårdhave, skal en boligejer gøre en smule af Avanceret planlægning, som omfatter beregningen af, hvor mange terrassen asfaltudlæggere vil være nødvendigt og tilføje 5 procent for fejl. Inkluderet i projektet er den mest arbejdskraftintensive opgave at grave op snavs til at oprette en dedikeret plads.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale forsyningsselskaber og planlægge en aftale for hver service at markere begravet infrastruktur og utility linjer.

•Measure størrelse af grave ved hjælp af et målebånd, derefter markere omridset af grænser med spraymaling. Brug en lys farvet spray maling, som orange klart af definere grænserne.

•Tag på læderhandsker og start i hjørne tættest på hjemmet, hvis terrassen vil abut huset. Grave ud i græsset og top jorden med en runde-punkt skovl, udgravning omkring 4 til 6 inches af jorden.

•Dig overfor et hjørne til det andet, så grave i sekventielle vandrette rækker fra huset ud til gården, opholder sig inden for grænsen spray.

•Level jorden så meget som muligt med en snavs rake og skovl ud overskydende snavs med en square-punkt skovl.

•Dæk gravet ud sektion med landskab stof. Du kan derefter tilføje sand og grus som nødvendigt, tamp ned materialer og lægge din terrassen asfaltudlæggere derefter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com