Sådan Care for en potteplanter Boston bregne

February 8

Gjort populær i victorianske tider, er Boston bregner en sikker-brand mulighed for indendørs gartnere på alle niveauer. En nem at dyrke, rigt tekstureret potteplante, Boston bregner nåde ethvert rum i huset, om indretningen er moderne eller traditionel. Mens de er hjemmehørende i Sydamerika, Australien og det sydlige Asien--- og trives i tempererede udendørs klimaer---er potteplanter Boston bregner anerkendt som en rigtig amerikansk indendørs indretning tradition. De kan dyrkes i små eller store Potter skaleres til størrelsen af deres omgivelser, og få vist bedst på en piedestal eller hængende i øjenhøjde. Deres videnskabelige navn er Nephrolepsis exaltata 'Bostoniensis'.

Instruktioner

Sådan Care for en potteplanter Boston bregne

•Fra en børnehave, skal du vælge en sundt udseende plante, der er en dyb grøn, har selv vækst på alle sider, viser nogle tørrede blade og har ingen tegn på gulfarvning. Hvis puljen er visuelt acceptabelt, er der ingen grund til at re pot anlægget. Ellers igen pot fern i en let pulje, der er mere overfladisk end dyb.

•Locate Boston fern hvor det vil få selv, indirekte lys indendørs varme udluftninger eller udkast fra døre. Ideelt, placeringen bør holdes under 80 grader året rundt.

•Hold Boston fern godt hydreret, vanding det en gang eller to gange om ugen, afhængigt af indendørs luftfugtighed. Sætte vandet på fern to gange, gør det muligt at dræne begge gange. En god måde at vand det er at placere det i bruser eller håndvask hvor det kan få en selv drys og kan løbe frit. Brug vand på flaske, når en måned til at skylle salte. Ud over at regelmæssig vanding, spray fern hver to til tre dage med en let mister. Boston bregner trives på fugtighed.

Ventilationsspalteåbningerne trim tørre, ødelagte eller gule blade med en skarp saks at fremme ny vækst og bevare Boston fern yndefuld figur. Fronds uncurl direkte fra jorden, så fern bør aldrig blive "langbenet."

Tips & advarsler

  • Når korrekt plejet, Boston bregner kan leve i årtier og vil vokse til at passe størrelsen af containeren.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com