Flise gulv rengøring værktøjer

December 11

Flise gulv er tilgængelig i en bred vifte af mønstre og farveskemaer, der kan tilføje klassen og sensibilitet til ethvert rum. Bortset fra de æstetiske fordele, tile Gulvbelægning er mere holdbare end tæpper, linoleum eller træ og er lettere at rengøre. Snavs og små klippestykker, der ville have seeped dybt ind i fibre af et tæppebelagt gulv eller tæppe kan nemt vaskes væk fra et flisegulv hvis ejeren har de rette værktøjer.

Kost og fejebakke

Den første linje i forsvaret for de fleste flisegulve begynder med en enkel kost og fejebakke. Kosten har eksisteret i århundreder, og mens de materialer, der anvendes til at gøre kosten har ændret sig, det grundlæggende princip om hvordan kosten virker forbliver den samme. Brug kost til at feje støv og snavs ind i midten af klinkegulv. At få snavs og snavs fra flise gulvet før brug af andre værktøjer på denne liste vil sikre at flisegulv får ren og sikrer, at du ikke blot skubber snavs.

Moppe og spand

Nogle messer ikke kan bare fejes væk med en kost og fejebakke. Dette er især tilfældet for mest våde messer som spild eller mudder. I sådanne tilfælde kan en moppe og en spand bruges til at rengøre gulvet. Mops er normalt lavet af enten bomuld eller svamp materiale. En bomuld moppen er den bedste måde at rengøre flisegulve og fuger mellem fliser, selv om en svamp moppe kan være praktisk til hurtig rengøring af spild.

Kemiske rengøringsmidler

Kemiske rengøringsmidler som Mr. Clean og financielle er ideel til rengøring og desinficering af flisegulve. Disse Rengøring opløsningsmidler er specielt designet til at tackle messer på gulvet og at desinficere og rense området. Disse materialer kan bruges sammen med moppe og spand. Det er tilrådeligt at moppe anden gang med rent vand efter brug af disse rengøringsmidler.

Ikke-giftige rengøring løsninger

Hvis du har små børn, kan du være bekymrede over dem kravle på gulv, der er blevet rengjort med kemikalier. Som et alternativ er der mange ikke-giftige rengøring løsninger at vælge imellem. En løsning er at bruge hvid eddike. Bland en del hvid eddike med en del varmt vand i en spand for en ikke-giftig rengøring løsning. Brug blandingen, som du ville enhver kommerciel rengøring opløsningsmiddel. En anden mulighed er at bruge ilt blegemiddel i dit mop spand. Ilt blegemiddel er en anden ikke-giftige rengøring materiale og vil sandsynligvis lugte lidt bedre end et hus fuld af eddike. Ilt blegemiddel ikke kun renser overfladen af fliser, men er også i stand til at skære i de sværere at nå pletter, at bosætte sig i fuger mellem fliserne.

Injektionsmørtel rengøringsredskaber

Grundigt rengøring flisegulv kræver du at rense fuger mellem de enkelte fliser. Ilt blegemiddel er én stor opløsningsmiddel til at bruge. Blegemiddel virker på pletter til at bryde dem op, gør dem nemme at moppe væk. Moppen du vælger er afgørende her. Svamp mopper, da de ikke har stof strimler som traditionelle mopper, ikke kan nå injektionsmørtel, især hvis fliserne er højere end cementmørtel. Til rengøring af fuger, er en traditionel bomuld moppe nødvendig. For særligt vanskelige injektionsmørtel pletter, købe en billig tand pensel og krat injektionsmørtel med penslen og lidt rengøring løsning. Tricket her er at spot rense de mest beskidte områder af injektionsmørtel med en tandbørste og derefter bruge en rengøring løsning og moppen for at afslutte jobbet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com