Typer af korn Sorghum

February 9

Typer af korn Sorghum

Korn sorghum er en tørke-resistent korn korn svarende til majs. Mennesker og dyr spise det. Folk spiser korn som en grød; male korn til mel usyret brød, cookies og kager; og gære det ind i en maltet drink. Landmænd i USA, Mexico, Sydamerika og Australien foder til husdyr, enten som et korn, hø eller bruge det til græsarealer. Korn sorghum brug er ikke begrænset til fødevarer; dog der over 10 procent af sorghum vokset i USA bruges til at producere ethanol. Selvom sorghum er indfødte til Afrika, vokser USA nu 19 procent af verdens sorghum.

Konsum--traditionel

Indtil 1930 ' erne voksede Midtvesten landmænd Kafir sorghum, fordi det kunne tåle tørke, at majs ikke kunne. Kafir skulle høstes manuelt, fordi dens vækst ikke var ens nok for kombinere høst.

Konsum - moderne

Hybridsorter af sorghum erstattede gradvist Kafir, fordi de kan høstes af kombinerer. Hybrider har i dag forbedret afgrøde udbytte, tørke tolerance og ensartet kvalitet over originale typer af korn sorghum. Durra, egyptiske majs, afrikansk hirse, sort indiske hirse og pearl hirse er populære sorter spises i dag. Selv om nogle af disse typer har navne med "majs" eller "hirse" som en del af navnet, er disse sande sorghum sorter.

Dyrefoder--korn

Mange typer af hybride sorghum er blevet udviklet specielt til husdyr korn forbrug. Disse omfatter Sweetreet, Sorgo 10, Pioneer 956, Pioneer 931, Sugargraze, græsser-N-Sile og foder n korn.

Foder - Græs eller hø

Mindre korn sorghum er også skåret for hø eller brugt som græsgange. Disse typer af sorghum hedder sudangrass, som vokser hurtigt og er fine-stammede. Sudangrass hybridsorter, kaldet sorghum-sudangrass, er blevet udviklet til højere udbytte end den traditionelle sudangrasses.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com