Hvordan du justerer hængslerne til Andersen Frenchwood terrassedøre

February 9

Selvom Anderson Frenchwood hængslet patio døre er et attraktivt alternativ til en glidende dør, de kommer ud af justering tider. Dette sker normalt, når rammen afregner med tiden eller på grund af udvidelse og sammentrækning af rammen på grund af vejret. Hvis døren er ude af trit, det ikke lukke eller fungere korrekt, men du kan indstille døren lige igen ved justering af hængsler. Hængslerne har justering skruer for de vandrette og lodrette huller.

Instruktioner

•Luk Anderson Frenchwood terrasse dør, og Find to position fastsættelse skruer hvor hængslet mounts til dørkarmen. Position fastsættelse skruerne er de to skruer med hex hoveder. Der er også en mindre, tværgående justeringsskrue mellem position fastsættelse af skruer, som også er en hex hoved.

•Drej hver position fastsættelse skrue en halv-vending mod uret på alle hængsler med en hex skruenøgle. Afgøre, hvilke hængsler kræver justering ved at kigge på forskellen mellem dørkarmen og kanten af døren. I de fleste tilfælde er det nødvendigt at foretage små justeringer til alle hængslerne.

•Drej midten vandret justering skrue mod uret for at øge kløften mellem døren og dørkarmen, ved hjælp af en hex skruenøgle. For at mindske kløften, drej den vandrette justeringsskrue med uret. For eksempel, hvis du har et større hul øverst og meget lille hul i bunden, vil du slå toppen indstillingsskrue med uret og bunden indstillingsskrue mod uret.

•Fortsæt foretager justeringer til hver vandret stilleskruen indtil hullet er endda ned på længden af dørkarmen. Stramme hver af positionen fastsættelse af skruer, når der foretages justeringer. Drej hver vandret justeringsskrue med uret, indtil de er lun når holdning fastsættelse skruerne er stram.

•Drej nederst hængsel lodret justering skrue med uret en halv-vending med en hex skruenøgle. Den vertikale justeringsskrue er direkte under hængslet tønde hvor hængsel pin er. Fortsætte med at dreje skruen indtil hul i toppen af døren er selv med hul i bunden af døren.

•Drej den næste hængsel lodret justeringsskrue med uret med den hex skruenøgle indtil døren flytter opad lidt. Straks Drej skruen mod uret kvart-vending. Gentag for alle hængsler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com