DIY: Hvordan til at hænge gardiner stænger i gips

February 9

Hængende gardiner stænger i gips kan være lidt tricky på grund af sammensætningen af gips vægge. Gips er et hårdt underlag med en sammensætning, der svarer til beton eller gips i Paris. Denne top finish er anvendt over et system af træ eller metal Afstandslister. Ældre gips kan være skørt og vil smuldre. Overveje vægten af forhæng installeret for at bestemme, hvilken type anker eller fastener anvendes. Medmindre draperier stangen installeret er meget let, er forboring og ankre den bedste løsning.

Letvægts gardiner stænger

Bore et hul i gips mur, der er lidt mindre i diameter end de skruer, du vil bruge til at montere gardiner stang beslag. Bruge en hånd skruetrækker i stedet for en motoriseret bore-skruemaskine drive skruen til gips. Må ikke over stramme eller skruen kan trække ud af væggen. Hvis skruen trækker fortvivl ikke; normalt vil en plastik anker installeret i skrue hul løse problemet.

Medium vægt gardiner stænger

Plast ankre bør anvendes til mellemlang vægt stænger. Pre bore huller, der er blevet markeret på gipsvæggen til at matche huller i Draperiet stang beslag. Bore hul lidt mindre end de plastik anker, du vil bruge. Forsigtigt trykke anker i hullet med en hammer og bruge de skruer, der er inkluderet med ankre at installere beslaget. Må ikke over stramme eller anker kan trække ud af væggen. Spænd lige nok for anker at udvide og trække gardiner stang beslag LUN til gips væg.

Tunge vægt gardiner stænger

Til tunge stænger skifte bolte vil være nødvendig for at holde det på plads. Brug drill bitstørrelse anbefalet på pakken med skifte bolte til at bore forud mærket huller i gipsvæggen. Bolte gennem gardiner stang beslaget, og derefter skrue på vingede møtrikken af bolten. Skrue møtrikken op skaftet af bolten flere drejninger. Hold den bevingede møtrik foldet til skaftet af bolten og indsætte gennem det borede hul. De vingede møtrik åbnes på bagsiden af væggen øge mængden af området til at bære vægten af gardiner stangen. Hvis gardiner stang parenteser er fjernet, vil de vingede nødder falde ind i væggen, nødvendiggør en ny vingede nødder, når re-installere.

Tips og råd

Altid bruge en boremaskine når du installerer draperier stang parentes, og gør ikke hammer aggressivt på gips vægge. Den hamren vil forårsage den Afstandslister, at gipsen er overholdt for at vibrere og kan forårsage gips at smuldre og løsne fra Afstandslister. Undgå brug af boremaskine drivere, som det er svært at undgå stramning når du bruger denne type værktøj.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com