Hvad spiser jordbær fra anlægget?

February 9

Hvad spiser jordbær fra anlægget?

Mange væsener spise jordbær fra anlægget, berøver gartnere af deres dyrebare afgrøder. Endnu mere skuffende, nogle gange disse garden invaders skade eller ødelægge, hvad de spiser, efterlod meget lidt til de mennesker, der startede planterne. Hvis du vil effektivt bekæmpe disse fjender, skabninger, der ofte strike under dække af mørket, skal avlere først identificere deres mål.

Fugle

Frugt-ædende fugle kan føre til tab af en stor procentdel af din jordbær afgrøde. Robins, finker og orioles er blot nogle af de mange fugle, der lever af jordbær. Fugle kan forbruge eller beskadige frugterne. Netting beviser en effektiv afskrækkende, hvis du sørger for, at netting er sikret på alle sider, således at fugle ikke kan komme under til at få adgang. Brug af kunstige rovfugle eller slanger kan også skræmme væk fugle. Gartnere skal begynde at styre eller udelukke fugle før deres afgrøden begynder at modnes for det bedste resultat.

Snegle

Sneglene æder sætteplante planter og jordbær frugt. Sneglene skade frugt ikke kun forbrug, men også af efterlader spor af slim på bær. Fodring sårene skabt af skabninger tillade bakterier og svampe en sti af indrejse i anlægget. Gartnere skal fjerne steder for sneglene at skjule ved at praktisere god haven vedligeholdelse: at fjerne snavs, holde barkflis til et minimum og at undgå økologisk dækningsmateriale som halm. Derudover skal avlere forsøge at reducere haven fugt ved at holde planterne godt fordelt. Salt frastøder snegle men kan skade planterne. Slug lokkemad er tilgængelige og enkle lavvandet fad fælder med øl som et lokkemiddel er en billig mulighed for kontrol.

Voles

En vole har udseendet af korthalet mus. Mosegrise feed på rødder, stængler og frugter, og fordi de spiser både jordbær planter og frugter, skader kan begynde at forekomme før frugterne modner. Gartnere bør kigge efter tunneler med indgang huller ca 1 1/2 inches tværs og hold øje med tegn på mad at blive trukket ind i tunneler. Mosegrise er tiltrukket mange haven afgrøder og blomster, så de kan være til stede i andre områder af gården eller haven og flytte at fodre på din bær. Den Cornell Cooperative udvidelse af Oneida County antyder diffusering til at finde ud af arterne af vole stede og derefter målrette din kontrol for denne art. Der tilbydes levende fælder og lokkemad. Avlerne skal holde området omkring haven klippes og undgå at bruge tyk anvendelser af barkflis eller ukrudt barriere tekstiler, som markmus bruge disse til dækning.

Vaskebjørne

Frugter og bær er blandt de naturlige fødekilder for vaskebjørne. Disse dyr kan forårsage mere skade på jordbær planter end blot at fjerne bær; vaskebjørne kan grave rundt eller rive op planter. Ud over raiding din bær afgrøde, kan vaskebjørne forårsage skade at komme ind og ud af haven. Avlerne skal se efter spor med et handlike udseende og undgå udelade andre fristelser, som skrald eller hund mad, der kan tiltrække vaskebjørne i gården. Boligejere kan forsøge at udelukke dyr fra haven med et elhegn. Vaskebjørne vænnet sig til metoder, der anvendes til at skræmme dem fra et område, som pie pander og fugleskræmsler, så disse taktik sædvanligvis ikke på lang sigt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com