Hvordan laver indisk vægdekorationer

February 9

Hvordan laver indisk vægdekorationer

Indiske design bringer tankerne farver, mønstre og temaer. Farver har tendens til at være de findes i naturen, såsom turkis, tan, adobe, sand, koral eller pink. Mønstre er normalt kantet og omfatter takkede striber og pile. Temaerne er ofte dyr, buffalo, men også fugle, prærieulve, heste og ulve. Retninger er inkluderet for tre indiske vægdekorationer. Stoffet hængende viser en indisk-stil design. Coyote og fuldmåne silhuet repræsenterer den indisk filosofi om at leve i harmoni med naturen. Dreamcatcher, en traditionel indisk symbol, er designet til at fange dårlige drømme i sin web.

Instruktioner

Tre indiske vægdekorationer

•Find en lille vævet rattan tæppe med farver, der repræsenterer elementer i naturen, såsom ørken farver skudt gennem med sunburst nuancer. Se efter et mønster af takkede pile, striber eller et lignende design.

•Purchase et træ dyvel på et håndværk butik bred nok til at holde tæppet. Tillægger dyvel tæppet af syning sløjfer mellem to hver par inches. Knytte streng til hver ende af dyvel, så du kan hænge din kreation.

•At gøre din coyote silhuet, tage et stykke mørk blå byggeri papir til brug som baggrund. På et stykke af tan byggeri papir, spore coyote mønster inkluderet her og gøre en runde fuldmåne. For en perfekt cirkel, spore en krukke låg i den ønskede størrelse.

•Klippe ud af coyote og månen. Lim coyote silhuetten på plads under fuldmånen på de mørkeblå baggrund. Mat dit billede, lægge en klar plastfolie mellem papir og måtten til at holde det støv gratis.

•Hvis du vil gøre din dreamcatcher, tage en almindelig ring, som du ville finde på en nøglering. Wrap den med en smal strimmel af brun ruskind eller velveteen. Sikre enderne, så det ikke kommer fortrydes.

•Tag tan broderi floss og knude det rundt i ringen. Få seks eller syv løs sløjfer rundt i kanten af ringen i kammusling figurer som i illustrationen. Nu gøre et andet sæt af cirkler tættere til centrum, fastgøre enderne til Centre for de oprindelige ringe. Forbinde de midterste ringe med floss, forlader midten åben.

•Tag to eller tre fjer. Holde enderne sammen og træk enderne gennem et par perler. Sy perler til bunden af dreamcatcher, så fjerene hænge.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge forskellige farver til din coyote billede. Hvis du foretrækker solnedgang nuancer i stedet aftenen, bruge orange baggrund, brun for coyote og gul til månen. Bruge en beige mat med denne kombination. Du kan gøre din dreamcatcher så store eller så små som du ønsker ved hjælp af en anden størrelse ring. For den indiske vægtæppe, kan du også finde vestlige designs på badehåndklæder, fleece kaster eller tæpper.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com