Hvor hen til indhylle op en elektrisk forlængerledning

February 10

Hvor hen til indhylle op en elektrisk forlængerledning

En elektrisk forlængerledning bruges ofte til mange formål, så opbevaring er vigtigt at have det let tilgængelige for hver anvendelse, uanset om kører en støvsuger i huset eller for magt værktøjer i garagen. En elektrisk forlængerledning er også et værdifuldt redskab for reparatører der arbejder på jobsites eller der udfører mobile for husejere og virksomheder. At vide hvor hen til indhylle elektriske forlængerledning vil spare tid og reducere rod i en opbevaring skuffe eller service seng.

Instruktioner

•Locate et fladt areal, der er tilstrækkelige nok til at slappe af og lægge ud den elektriske forlængerledning på en måde, der giver mulighed for plads til at gøre sløjfer i forlængerledningen.

•Grab, et sæt den ende af elektriske forlængerledningen. Foder ud en del af den forlængelse ledning, der svarer til den ønskede længde af loop størrelse til opbevaring af ledningen. (Dette vil blive dikteret af opbevaring metode og størrelse af lagerområde, der bruges.)

•Begin til at sløjfe en anden del af den elektriske forlængerledning tilbage til udgangspunktet for stik enden. Bekræfte, at dette afsnit af forlængerledningen ikke har snoet den første del af løkken. Justere de to sektioner, som kræves for at oprette en lige, ikke snoet løkke.

•Tag en anden del af samme længde til de to første afsnit af den elektriske forlængelse ledning og køre det til den nederste ende af løkken, modsatte af Start pege enden plug. Sørg for, at dette afsnit ikke blevet snoet samt.

•Fortsæt denne proces, en sektion ad gangen. Være sikker på, at hvert nyt afsnit af den elektriske forlængerledning, der er fodret ud ikke har snoet den forrige sektion.

•Anvend med denne metode til fodring ud en længde af den elektriske forlængerledning, et afsnit på et tidspunkt med ingen drejninger i forlængerledning, indtil de andre stik enden er nået.

•Brug ledningen binde stropper binde loopes elektriske forlængerledningen, ved hjælp af så mange ledning slips stropper som nødvendigt for at sikre længder af forlængerledningen. Hænge den indpakkede elektriske forlængerledning på en krog eller andre hængende vare i den ønskede lagerområde.

Tips & advarsler

  • Denne metode af indpakning en elektrisk forlængerledning kan anvendes til enhver størrelse, type eller længden af ledningen. Længder af sektionerne i sløjfer vil afhænge af den tilgængelige område af opbevaring og den ønskede størrelse af indpakket forlængerledningen.
  • Sørg for at fjerne enhver drejninger, der opstår i forlængerledning før man går videre til næste afsnit af løkken. Alle ledninger, der har kobbertråd inde producere en naturlig lige linje når de er lagt ud, medmindre de har været snoet på et tidspunkt.
  • Kinks i en enhver elektrisk ledning kan fjernes ved opsno dem i hånden. Holde en slutningen af afsnittet i den ene hånd og bruge anden side at få snoet i næste afsnit. Dette kan kræve du til at arbejde med den elektriske ledning yderligere ned dens længde indtil knækket kan rettes op.
  • Et andet nyttigt skridt for indpakning mindre elektriske ledninger (såsom ledningen på en støvsuger) er at samle sløjferne i den ene hånd mens ryste ud næste loop afsnit af ledningen. Dette vil tillade ledning til at optrævle selv mens indpakning det. Denne metode kan anvendes for længere, tungere snore men vil kræve en god del af styrke.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com