Sådan installeres mursten gulve på udendørs snavs

December 14

Sådan installeres mursten gulve på udendørs snavs

En mursten gulv har en rig, omfattende look. Mursten er tilgængelige i mange farver, så du kan vælge det bedste udseende til din udendørs rum. Vælg røde mursten til en terrasse i nærheden af et traditionelt hus, matche farven på mursten til farven på bygningen. Bruge lys beige mursten til en arbor gulv, der ikke vil konkurrere med farven på blomsterne. Kontrollere niveauet af dit gulv ofte under installationen for at oprette et gulv, der er let på fødderne.

Instruktioner

•Measure længde og dybde af dine mursten. Bestemme en omtrentlig størrelse for dit gulv med en længde og bredde, der er et multiplum af længden af en mursten. Beregn størrelsen af din udgravning ved at tilføje en ekstra tomme for hver 2 fod i længde og bredde.

•Pound en træ pind i jorden med en hammer til at markere hvert hjørne af udgravningen. Tilslut en pløkkerne med en længde af streng til at markere sider af udgravningen.

•Dig plads inde i strengen skitse til en dybde 1/2 tommer dybere end dybden af en mursten. Brug en stor plan for at sikre gulvet i udgravningen er niveau.

•Spread 1/2-inch lag af sand i bunden af udgravningen. Spred det med en rack og tamp det let med bagsiden af en skovl. Check at sikre oversiden af sandet er niveau.

•Starting i det ene hjørne, læg dine mursten, side om side, så tæt som muligt. Du kan arrangere dem i lige rækker eller gøre et skakternet mønster ved at placere to mursten i en horisontal orientering ved siden af to mursten i en lodret orientering. Suppleant retningen af det første sæt af mursten i hver række. Mursten kan ikke nå hele vejen til det modsatte hjørne. Hvis de ikke gør det, skal du pakke snavs tilbage i den resterende plads.

•Spread sand over mursten til niveauet af toppen af mursten. Dysen på en haveslange til en lys spray og grundigt vand sand mellem mursten til at udligne det. Spredes et andet lag af sand og vand det i også. Gentag processen indtil det våde sand er selv med toppen af mursten, eller lidt højere.

•Tillad sand til tørre natten over og feje væk eventuelle overskydende sand.

Tips & advarsler

  • Brug klodser af samme størrelse og forskellige farver til at skabe mønstre.
  • Mursten installeret på snavs vil bosætte sig over tid. Denne afregning kan skabe en trippende fare, hvis de en mursten gulv er installeret støder op til en anden sal.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com