Sådan fjernes mug fra Marine tæppe

February 10

Sådan fjernes mug fra Marine tæppe

Skimmel og meldug trives hvor betingelser er fugtige, mørke og med lidt ventilation. Marine tæppe er det perfekte miljø for skimmelvækst, som det bliver konstant udsat for fugt, lav luft flow og ingen udsættelse for sollys. Når mug eller meldug opstår i marine tæppe, der er flere skridt du kan tage til at rense tæppet, dræbe skimmel og fjerne lugt. Efter mug er udryddet, skal ændringer i bådens miljøet udføres for at forhindre en gentagelse af mug.

Instruktioner

•Sprinkle et lag af Borax over de mugne områder af tæppe. Lad det forblive på gulvtæppet i en time og derefter vakuum grundigt. Borax opsuger overskydende fugt og skimmelsvampe eller mug lugt.

•Lift et hjørne af tæppet. Se bag på tæpperne for skimmel og meldug, som ligner mørke farvning. Hvis skimmelsvamp er til stede på bagsiden, fjerne gulvtæppet, så det kan blive behandlet.

•Lay tæppe udenfor på en solrig dag med bagsiden af tæpperne udsættes for solen. Bland en del af 3% brintoverilte med fem dele vand. Spray opløsning på bagsiden af tæppet og tillade solen at ramme på tæpperne for en dag. Kombination af direkte sollys og hydrogenperoxid vil dræbe Mugsporer

•Udskift gulvtæppet når det har tørret. For resterende pletter, spray glas renere på en lille del af tæppe til at teste, hvis tæppet er farve hurtigt. Hvis farve ikke er påvirket, spray pudsemiddel og lade det suge ind i pletten i fem minutter. Krat pletten og grundigt tørre på tæpperne.

•Fjern og erstat tæpper, fortsætter med skimmelsvampe eller mug. For at forebygge fremtidige skimmelvækst, forbedre ventilation ved at åbne vinduer og ved hjælp af fans for luftcirkulation, eksponere mørke områder for sollys og bruge en affugter til at reducere fugt i luften.

Tips & advarsler

  • Vejrtrækning i mold sporer er farligt for dit helbred. Environmental Protection Agency anbefaler iført handsker, beskyttelsesbriller og en respirator eller maske ved rengøring af mug.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com