Træer for forhaver: Japansk ahorn eller Evergreen?

February 10

Der er noget om et træ i en forhave, der fanger essensen af hjem. Træer medbringe farve, charme og karakter til front-yard landskaber. Japanske maples og evergreens levere på disse kvaliteter og egenskaber smukt. Det er derfor, de er altid øverst på listen af træer, der overveje at boligejere.

Japansk ahorn træer

Japanske maples er klassiske favoritter for forhaver. Boliger i film har ofte en japansk ahorn i forhaven til at personificere den "gennemsnitlige amerikanske hjem." De medbringe farve, tekstur, skønhed og statur til en forhave. Japanske maples ser frem til at falde, når de kan vise levende og intenst farvespil i røde, gul-orange, lilla og guld.

Modne træer vokse til en højde af 15 til 25 - fødder, afhængigt af sorten, som er høj nok til at gøre en erklæring uden overskygger eller dwarfing dit hjem. Populære røde blade sorter omfatter Bloodgood (Acer palmatum "Bloodgood") og Crimson dronning (Acer palmatum dissectum "Crimson Queen"). Kig på den dansende påfugl (Acer japonicum "Aconnitifolium" for et grønt blad valg, og ferskner) og Cream (Acer palmatum "Ferskner og fløde") for en broget japansk ahorn.

Japansk ahorn overvejelser

De smukke blade på grene og stilke af en japansk ahorn vil også "forskønne" din plæne. Når vinteren nærmer sig, hundredvis af blade falder til jorden, der kræver at du og din familie til rake og taske efterlader flere gange i løbet af efteråret, eller leje nabolaget børnene eller en græsplæne-pleje service at gøre arbejdet for dig. Anden end at er japanske maples relativt lav vedligeholdelse, nem at dyrke og et godt valg for en pryd træ til liggende din forhave. De er generelt koldt tolerant til omkring 20 grader F, og vokser bedst i USDA plantning zoner 5 til 9.

Stedsegrønne træer

Den største fordel ved at gå med en evergreen til din forhave er forskellige. Evergreens omfatter alt fra enebær og sorter, der minder dig om jul--til voksagtig endivie blomstrende magnolier minder om syd. Det betyder, at hvis du går med en evergreen, vil du have mange valg.

Du kan vokse en "levende hegn" med enebær og cypresser, der også fungerer som windbreakers langs din ejendom line. Eller du kan gå til et stedsegrønt træ som en fyr eller Gran og starte en familie tradition for belysning en udendørs juletræ lige i din forhave. Brug din USDA plantning zone som en indledende vejledning for at vælge evergreens passende for sollys og jord betingelserne i din forhave.

Stedsegrønne overvejelser

Mens opadrettede til evergreens er sort--er ulempen også forskellige. Hvert træ vil har sine egne særlige behov, så vær parat til at faktor i typen af træ, der vil virke bedst i din klima og plantning zone, din jordbundsforhold, træets vækst og mængden af tid træet vil kræve til pleje og vedligeholdelse. For eksempel, hvis du vælger et træ, der producerer bær, Husk på at bær er livretter for fugle. Selvom det kan virke smukke og øko-venlige, Husk på at når én fugl finder et træ med bær, vil han inviterer alle sine fugl venner over til dit hus for morgenmad, frokost og middag. Og efter hvert måltid, du ved bare, hvad de vil forlade hele din forhave. Altid afveje fordele og ulemper ved forskellige evergreen du har dine øjne på, før du foretager dit køb.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com