Ideer til dekorere møbler til en børns skole auktion

February 10

Ideer til dekorere møbler til en børns skole auktion

En børns skole auktion er om at tjene penge for bydelen til at opveje eventuelle yderligere finansielle behov har efter den finansielle hjælp til regeringen er brugt. Brug dine kreative talenter til at donere elementer for disse indsamlere. Dekorere møbler sælges er en måde at vise din kunstneriske side mens du gør noget godt for dit community. Uanset hvad du vælger at følge ideer bruge ugiftige materialer og sørge for at sand ned og forberede nogen stykker før maleri eller pynte dem.

Skolen temaer

Male school designs, når dekorere møbler til en børns skole auktion. ABCs, 123s, æbler, ugler med graduering caps og andre læring symboler vil appellere til børn, forældre, lærere og andre ansatte ens. Brug enkle linjer og primære farver til at efterligne klassiske tegninger af børn. Tack på dekorative charme og studs i disse samme former for tilsat farve og funkle. Skifte ud nogen håndtag på skuffer og døre til at matche. Oprette en hel linje, såsom stole, læst "A er for Apple", B er for Ball"og"C er for katten,"og sælge dem som sæt eller separat.

Dreng og pige temaer

Dreng og pige ideer til dekorere møbler til en børns skole auktion er ubegrænsede. Eksempler på dreng dekorationer omfatter en blå kommode med sports-tema drejeknapper, en astronaut stol med stjerne og månen charms fastgjort til bagsiden eller en cowboy bordet med dekorativ reb viklet omkring benene og spurs bruges som dekorative nitter. Eksempler for pige dekorationer omfatter en lyserød kommode med sommerfugl drejeknapper, en prinsesse stol med kroner malet på ryggen for en trone eller en ballerina tabel med perler langs kanten og tøfler graciøse toppen. Skræddersy dekorationer til Boligindretning temaer, der findes i mange dreng og pige soveværelser.

Voksen møbler

Bare fordi begivenheden er at rejse penge til børn, det betyder ikke, du ikke kan optage voksen ideer til dekorere møbler. Shabby-chic stykker kan gøres med knitrer maling eller et par lag af forskellige pastelfarver. Du kan optage moderne stil maleri i stykker en solid farve, som en dyb chokoladebrun eller en lak sort, og tilføje moderne sølv hardware. Tema stykker kan gøres for voksne samt; bare skræddersy dem til specifikke interiør design stilarter. Håndmalede blomster design passer lige i med land eller traditionelle værelser, mens simple stencils af lotusblomster eller omfattende vægmalerier kan tilføje visuelle interesse for moderne eller moderne indstillinger. Indarbejde et par forskellige ideer til dekorere møbler til en børns skole auktion at appellere til hver køber sans for stil.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com