Hvordan at reparere en brudt underjordisk vand linje

February 10

Hvordan at reparere en brudt underjordisk vand linje. Hvis du har mistanke om, at dine vandrør er utætte fordi din vandregning har gået gennem taget, der er et sted, fugtig eller mudret på græsplænen og resten af gården er knogle tør eller du faktisk kan se vand sprøjtning op gennem jorden, kan du tage flere skridt til at reparere skaden. Er det ikke utroligt nemt at reparere en brudt underjordisk vand linje, men det er doable.

Instruktioner

•Locate stedet. Denne opgave er let, hvis du har "Old Faithful" eksploderer i din forhave. Hvis din første hint var blot et højvande lovforslag, så har du lidt af en opgave. I tørt vejr kan du altid finde 2 ting - først er septiktank og andet er en brudt underground vandlinjen. Se hvor græsset er grønnere. I våde og stormfulde vejr, så tjek jorden til steder med vandpytter eller blødere jord.

•Drej off de vigtigste vand slukke når du finder lækagen. Hvis du er i byen skal du nogen fra byens vandværk at gøre dette. Hovedventilen er i gården, og de har et særligt værktøj. Hvis du i land uden adgang til byen vand, skal du deaktivere eller fjerne pumpen.

•Dig en grøft langs det område, der viser tegn på vand siver ud. Gå ned dybt nok indtil du afdække røret. Fjern pipe flere fødder foran lækagen og bag det. Grave ned 1 fod under røret. Når du gør en reparation til underjordisk vand linje skal du udsætte mere end bare stedet, at lækager.

•Kontrollér linjen for slid, ud over området til lækagen. Ofte kan rødder forårsage skader på rørledninger i ét sted men ikke skade på andre. Vurdere muligheden for at erstatte hele røret fra gaden til Parlamentet.

•Klippe ud af stedet, at lækager; gøre det mindst 6 inches på hver side af lækagen. Få stive kobberrør for sektionen. Hvis du skal købe rør i længere længder, som 5-fods længder, kan du også bruge det hele. Skær den nøjagtige måling inden for 1/16-1/8 tomme kortere. Du har brug for en lille vrikke værelse. Ren off weatherproofing på de gamle rør. Sand alle enderne, herunder enderne af røret skal tilføjes og den eksisterende rør.

•Sand på indersiden af 2 slip koblinger, der passer til rør med en specielt fremstillet stålbørste til denne procedure. Skub koblinger på nye røret mod midten af røret. Passer den nye underjordiske vandlinjen rør på plads og slide slip kobling så at en halvdelen af hver kobling er på den gamle rør og den anden er på den nye.

•Heat kobling i centrum fra undersiden med en propan torch og som du kan sætte et stykke af blyfri loddetråd fra spool oven på kanten af koblingen, der forbinder med de gamle rør. Når du ser lodde drypper fra bunden af joint, sætte lodde toppen af anden kanten af koblingen i nye rør side. Gør dette på begge koblinger. Vejrfast med en tar base isolator på den nye sektion.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com