Sådan bruges Bissell Proheat selvkørende tæppe renere

February 10

En god tæppe renere er et must, hvis din husstand indeholder børn, kæledyr og tæppe. Tæppe rengøringsmidler bruge varme og et rengøringsmiddel til at løsne og fjerne snavs, der kan gøre tæpper og polstring ser gamle og nusset. Et tæppe renere ligesom Bissell Proheat vil koste omkring $200. Du kan købe yderligere værktøjer og rengøring formler online fra Bissell hjemmeside eller på discount og hjem butikker.

Instruktioner

•Forbered rummet. Fjerne møbler for at skabe en klar vej til tæppet renere. Vakuum gulvtæppet med din regelmæssig vakuum for at fjerne løs snavs og hår. Brug en pre behandlende løsning på eventuelle pletter og lad sidde efter anvisningerne.

•Forbered tæppe renere. Fjern vandbeholderen fra bunden af maskinen, afsikrer toppen og fyld det med rene, varme, vand fra hanen. Ikke koges eller mikrobølgeovn vand da det gør kunne skade kraterets tank. Næste, fjerne den formel tank fra bagsiden af maskinen og fyld det med rengøring løsning op til linjen. Vedhæfte begge tanke til maskinen.

•Vælg en rengøring type. Vælg en af de fire rengøring styrker fra Custom ren skiven. Disse er: tung trafik, normal rene, lette rene, eller vand skylles. Tæppe renere vil bruge din valgte indstilling til at bestemme hvor meget løsning at bruge under rengøring. Sæt klar værktøjer skiven på "Gulv rengøring." Sæt maskinen i en stikkontakt, tænde den og vente en til to minutter på maskine til at varme.

• Rengør gulvet. Mens du holder udløseren på maskinen, gøre en langsom pass frem og tilbage. Slip udløseren og flytte over stedet igen med det samme langsomt frem og tilbage passerer bevægelse. Den første pass tisser på gulvtæppet og andet fjerner vand og snavs fra gulvtæppet. Fortsætte med at gøre passerer over ét sted, indtil det vand, der er fjernet ser fint. Dette kan tage flere gange. Udfyld resten af dit værelse på denne måde.

•Fjern og rense tankene. Efter rengøring, bør du fjerne vandet tank og bortskaffe det beskidte vand. Fjerne gulvtæppet fuzz eller dyrehår, maskinen har indsamlet og smide det væk. Skyl vand tank vand, indtil vandet er klart. Lad tørre og derefter vedhæfte til maskine til fremtidig brug. Hvis du vil bruge tæppet renere igen i den nærmeste fremtid, kan du lade enhver resterende formel i den formel tank. Ellers, tømme det tilbage i flasken og skyl den formel tank med rent vand. Lad tørre og erstatte.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com