Hvad der forårsager revner i træer?

February 11

På trods af populær tro er frost og kolde temperaturer ikke årsag til træet revner, ifølge skovbrug midten Columbia lokalrådet. Træet revner forårsaget af skade gjort til træets rodsystem på tidspunktet for udplantning, forkert beskæring nedskæringer, mekanisk sår i kufferter og skade gjort til rødder på grund af jordpakning.

Plantning skade

Døden til enhver større rødder på tidspunktet for udplantning årsager træet revner at udvikle senere, efter midten Columbia lokalrådet skovbrug. Organismer, der forårsager forfald kommer fra tilskadekomne rodsystem og forårsage revner på stammen. Det er vigtigt, når plante et træ, at man graver en plantning hul, der kan rumme størrelsen af rodsystemet. Undgå beskæring store rødder for at passe den trærødder ind i rummet. Også, plante træer i den samme dybde som de blev plantet i deres børnehave container.

Beskæring

Forkert beskæring praksis som forlader stubbe eller topping årsager træ revner. Oftentimes, skaber forkert beskæring nedskæringer det perfekte miljø for sygdomme eller andre organismer at komme ind i bagagerummet. For eksempel, risikerer gartnere, der skæres i gren kraven deres træ senere udvikle et knæk. Gren krave indeholder en kemisk barriere for at forhindre skadelige patogener eller organismer, der forårsager forfald fra indtastning hovedstammen af træet. Gøre 45-graders nedadgående vinklet nedskæringer ud for grenen kraven når beskæring.

Trunk skade

Trunk skader fremstillet af plæneklippere forårsage træet revner. Forkert slåning praksis at resultatet i hakker kufferter eller rødder bidrage til problemer med træet revner. For at forhindre nicking dit træ med plæneklipperen, undgå voksende græs direkte under træet. Barkflis omkring dit træ at forhindre ukrudt eller din plæneklipper fra at skade sin base. Brug en 3 - til 4-tommer lag af muld 2 inches fra bunden af træet og bare ud over dens dripline.

Jordpakning

De fleste træer behøver vel afdrypning jord for ordentlig rodudvikling. Komprimeret jord eller en plantning site ved siden af en indkørsel hindrer på rodvækst. Rødderne ikke kan vokse og sprede kan forårsage revner i bagagerummet. Når plukplads plant dit træ, vælge et område, der har lerede eller sandet jord. Også, Husk på den modne højde af dit træ, når en plukplads. Undgå beplantning træerne lige ved siden af udendørs strukturer, der har brug for nogen konstruktion til at forhindre root skade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com