Hvordan man dyrker en australsk Mint Bush

February 11

Australske mynte bush (Prostanthera rotundifolia) får sit navn fra sit hjemland og sin mynte-duftende blade. Den stedsegrønne busk vokser ca 6 fod høj og bred, og i foråret det er dækket med små lyserøde-lilla blooms. Australske mynte bush vokser bedst i fuld sol eller let skygge, og flere buske bør være fordelt 3 til 4 fod fra hinanden. Vokse busk i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9-11, men vær ikke bange for frost som australske mynte vil overleve en 20 grader Fahrenheit overnight kuldeperiode. De har brug for et godt afdrypning jord og gøre bedst i et rige lerjord. Mynte bush gør bedst i en let sur til neutral jord med et pH mellem 6,0 og 6.8 men vil tolerere basisk jord.

Instruktioner

•Kapacitet mynte bush mindst 1 tommer per uge. Vanding dybt, så tillader jord tørre lidt før vanding igen, er bedst. Etablerede buske er tørke tolerant, men de skal stadig har brug for supplerende vand om sommeren.

•Tilføj en langsom frigivelse gødning når busken blomstrer. Drys 1 cup af gødning over rodzonen og bland det i den øverste tomme af jord. Vand området befrugtede.

•Prune om nødvendigt efter blomstrer fade. Klip ikke mere end en tredjedel af den australske mynte bush på én gang. Ikke skære forbi den leafed del af grenen. Skære lige udenfor et blad sæt, bud eller laterale gren at fremme ny vækst. Fjerne døde grene tilbage til basen af grenen på ethvert tidspunkt af året.

•Se for skadedyr som bladlus eller mider i sommeren. Kontrollere undersiden af blade til små bevægelige pletter, hvis der pletter eller huller i bladene. Vask busk med en trykisoleret spray af vand til at løsne insekter. Hvis de fortsætter, spray løv med en forblandet insekticid sæbe spray.

Tips & advarsler

  • Gødning priser varierer, Læs altid pakken gødning før du anvender det til anlægget.
  • Mynte buske er hurtigtvoksende, men begynder at falde efter omkring otte år.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com