Hvordan til at trække en ny ledning gennem en kanal

February 11

Hvordan til at trække en ny ledning gennem en kanal

Conduit er en lille diameter metal rør bruges til at beskytte langture af elektriske ledninger i bolig-og erhvervsejendomme. Køre langs vægge og lofter, conduit er fastgjort til væggen eller loftet for støtte. Trække nye elektriske ledninger gennem en kanal kan være nødvendigt, når du installerer nye wire eller opgradere og udskifte ældre wire. At tage sig tid til at sikkert og korrekt udføre opgaven er afgørende for at undgå potentielle skade under arbejdet med elektriske ledninger.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen, hvis det er nødvendigt, at nogen gamle linjer i kanalen. Afbryd den gamle linje fra lys, switche eller paneler, så de let kan fjernes. Trække gamle ledninger fra conduit.

•Hold slutningen af den nye ledninger der vil blive fodret via kanalen. Fjerne 1 til 2 inches af isolering fra enden af hver ledning med et par af bidetang med strippere.

•Når en fisk bånd gennem conduit fra den modsatte ende af kanalen. Skub båndet ud i slutningen af kanalen, så de nye elektriske ledninger kan knyttes.

•Når den solerede ende af hver ledning gennem løkken i slutningen af fisk tape. Bøje wiren tilbage og omkring sig selv. Gentag processen med hver ledning og tape ledninger med elektrisk tape til at holde dem på plads, når de trækkes gennem kanalen.

•Spray ledninger med wire smøremiddel til at hjælpe dem med at glide gennem kanalen mere let. Træk fisk båndet tilbage gennem conduit længde langsomt at trække ledningen løs fra slutningen af fisk tape.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com