Om træet, trimning udstyr

February 11

Når træerne er en del af dit hjem landskab, skal du passe dem ved hjælp af de rigtige værktøjer, så de vil holde sig sund og smuk. Når du beslutter dig på hvilken slags træ trimning udstyr at få, overveje at der er mange værktøjer derude, der kan gøre arbejdet, men nogle er væsentlige, mens andre er blot bekvem. Gennemgå nogle typiske træ trimning udstyr for at beslutte, hvad du har brug at opretholde dine egne træer.

Typer

De tre vigtigste stykker træ trimning udstyr du har brug for er en pole træ træbeskærer, en motorsav og en lopper. Pole trimmeren kan du stå sikkert på jorden og nå op til filialer overalt fra 6 til 10 fod fra jorden. Pole pudsning er ideel til at arbejde på små og mellemstore mellemstore træer. Nogle af de mere populære mærker af pole trimmere er Corona og Eagle. En motorsav er et nødvendigt stykke udstyr til medium til høje træer. Vælg fra gas eller el. Remington, Stihl og Echo er alle top mærker. En lopper er en mere specialiseret værktøj, som du kan bruge enten på jorden eller i træet. Det er en kraftig gren kutter, der kommer i forskellige længder.

Funktioner

Udover det store træ trimning udstyr, skal du bruge andre redskaber til at få arbejdet gjort. Hvis du arbejder med små eller mellemstore træer, skal du bruge en trappestige eller store stigen. Til mellemstore og store træer, hvor du bliver nødt til at klatre op i grenene, investere i en klatring sele, reb, carabeeners, flip linjer og endda rigning gear. Dette gear vil give dig sikkerhed når du flytter fra gren til gren, så du må ikke sjuske på pris eller kvalitet.

Funktion

Ud over de store stykker af udstyr og træklatring gear, skal du muligvis værktøjer til at gøre nogle af de fine arbejde i træ trimning. Mindre stykker af træet, trimning udstyr såsom håndsakse, mini Beskæresave eller landskabspleje sakse funktion er at fjerne nyere vækst og mindre grene. Disse er bedre til at forme træet, så det ser mere æstetisk tiltalende. Disse mindre typer beskæring udstyr tillade dig at være mere opmærksomme på detaljer end de store og uhåndterlige kædesave og pole træ trimmere. Du kan også bruge denne mindre udstyr til at skære op grene, når de er på jorden for nemmere bortskaffelse.

Overvejelser

Lær at bruge træ trimning udstyr til at gøre et godt stykke arbejde på dine træer. Aldrig klippe en legemsdel for kort eller forlade det for længe. I stedet, trimme det som tæt på gren krave, som du kan. Derved åbner et indgangspunkt for insekter og sygdom. Også, aldrig toppen off et træ (stump klippe de øverste grene) og aldrig skære ned store grene. Begge metoder vil alvorligt skade træstrukturen og det vil forårsage ny vækst fra disse områder at være tynd og sårbar.

Ekspert indsigt

Træ trimning fagfolk vil også anbefale, at et vigtigt stykke træ trimning udstyr er et par gode klatring støvler. Disse støvler hjælp du får styr på stigen, filial eller stammen du står på og vil også beskytte dine fødder fra Save, kædesave og faldende grene. Bære lange ærmer og lange bukser til at beskytte dine arme ben fra at være skrabet eller revet når klatring træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com