Sådan installeres et dobbelt-Ring Toilet

February 12

Sådan installeres et dobbelt-Ring Toilet

Voks ring nedenunder toilettet giver en sæl, tilslutning i kabelskabe flange til toilet horn, som er decharge outlet i bunden af toilettet. Uden dette segl, vil kloakken gasser og vand både lække fra under toilettet. Hvis flangen er installeret lavere end gulvbelægning, i modsætning til at blive installeret oven på det, en ring er sandsynligvis ikke tyk nok til at slå bro over kløften mellem flange og toilet horn. I dette tilfælde kan du bruge to ringe.

Instruktioner

•Spread et håndklæde på gulvet i nærheden. Invertere toilet på toppen af håndklæde. Fjerne de gamle bolte, hvis der er nogen fra slots i flangen. Skrab resten af voks tilovers fra den gamle ring flange overflade. Bruge en lille spartel. Skrabe voks ned i bunden af toilettet med en spartel.

•Installer nye closet bolte i flange slots. Arranger bolte, så en streg mellem to ville være parallel med væggen bag flange. Installere voks ring, der har en plastik ærme på det på toppen af flangen, med den ring plast ærme vender nedad i flange hullet. Installer den regelmæssige voks ring (med ingen ærme) oven på den første ring.

•Lift på toilettet, bruger begge hænder, men bruger styrken af dine ben bære toilettet og Placer det oprejst på flange. Sænk forsigtigt på toilettet, så at toilet Hornet forbinder med voks ringe. Sørg for, at de nyinstallerede bolte igennem proper huller i toilettet base.

•Sæt dem afslappet på toilettet og presse ned med din kropsvægt, føler klemme af voks ringe nedenunder at skabe den nødvendige tætning. Installere skiver og møtrikker på de closet bolte og hånd-Spænd møtrikkerne. Spænd møtrikkerne med en skruenøgle, være sikker på ikke at overspænde dem.

Tips & advarsler

  • For at gøre dette arbejde endnu nemmere, skal du installere en dobbelt-tykke voks ring i stedet for to ringe.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com