Hvor sent i efteråret kan Mums plantes?

February 13

Hvor sent i efteråret kan Mums plantes?

Mums, også kaldet krysantemum, er flerårige blomster, der blomstrer prangende blomster som gul og orange, i efteråret op til den første frost. De tilføje bremse appel til de hjem landskab, pryder front veranda og gangbroer i containere. Du kan nyde din mums næste efterår ved at fjerne dem fra beholderne og plante dem i jorden for bedste beskyttelse. Dette kan gøres i efteråret. Ifølge Iowa State University udvidelse, kan mums plantes så sent som i seks uger før et drab frost så de kan blive etableret inden vinteren. Kontrollere lokale vejrudsigter til at finde ud af, når den første frost i sæsonen er at ankomme i dit område.

Ideel beliggenhed

Vælg et område i dit hjem landskab, der har en solrig placering i det meste af dagen. Men sørg for området plantning ikke er nær nogen natlysene såsom verandaen eller gadebelysning for dette kunne påvirke blomst dannelse. Mums kan tåle en bred vifte af jord, så længe det er veldrænet, ellers, de kan dø. Undgå beplantning i skyggen. Mums vil vokse tall, svag stængler og vil blomstre sent.

Plantning af mor

Ændre området plantning med en 4 tommer lag af organisk materiale, såsom sphagnum eller godt rådnet barnyard gødning. Bland til en dybde af 8 til 12 inches. Grave et hul i samme dybde som beholder mor er i men dobbelt så bred. Fjern for objektbeholderen og indstille mor midt i hullet og opfyldning med den ændrede jord. Vand dybt indtil vand vandpytter på toppen til at etablere mor inden vinteren. Plads til næste mor 18 til 24 inches væk. Befrugte ikke fall plantet mums. Vente til foråret.

Vinter beskyttelse

Få sorter af mødre, der vil er Vinterhårdføre i dit område. Dit lokale Havecenter eller børnehave skal have dem tilgængelige. I nogle områder, hvor der er ekstremt hårde frost som Minnesota, mums fremstillet af blomsterbinder eller supermarked kan ikke overleve hårde vintre. Undgå beskæring mums før den første frost. De gamle blade vil give ekstra beskyttelse i vintermånederne. Isolere din nyplantede mums med 4 til 6 inches af muld, såsom halm eller stedsegrønne grene, i November eller starten af December når jorden er frosset.

Pleje af mor

Vand mor i løbet af vækstsæsonen 1 tomme om ugen til en dybde af 6 til 8 inches, især i perioder med tørke. Barkflis med en 2-tommer lag af strimlet blade til at bevare fugt og afværge ukrudt. Befrugte i foråret med en langsom frigivelse gødning. Følg kørselsvejledningen af fabrikanten. Undgå at anvende efter juli eller begyndelsen af August. Knivspids spidsen af grenene til at opretholde de buskede højen form for mor. Undgå at klemme efter juli så mor vil blomstre korrekt i efteråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com