Sådan fjerner tobak lugte fra vægge

February 13

Sådan fjerner tobak lugte fra vægge

Cigaretter producere røgen partikler, der udsender dampe kaldet semi-flygtige organiske forbindelser. Over tid, vil disse dampe flytte til andre områder i hjemmet og kondensere. Kondenserende tillader dampe at tillægge andre vægge, møbler eller beklædningsgenstande. På grund af disse forbindelser, kan det tage måneder eller år for at fjerne dem fra dit hjem. Mens masser af produkter maskere lugt, at slippe af lugt, angribe det kraftigt indtil det er gået.

Instruktioner

•Sæt fans overalt i hjemmet til at skabe stærke ventilation i de lokaler, lugter som tobak. Peg ikke fans i andre værelser. Dette vil overføre partiklerne ind i andre områder i hjemmet. Dette kan tage dage, eller uger, hvis du kun stole på ventilation som en kilde til tobak røg fjernelse.

•Pour en spiseskefuld af mild flydende opvask detergent i en skål med en kvart af vand.

•Sæt et viskestykke til den sæbevand vand og bruge det til at vaske væggene. Vaskemidlet nedbryder forbindelser og fjerner dem fra væggene.

•Tillad vægge til at tørre ved hjælp af fans til at hjælpe processen.

Tips & advarsler

  • Disse sammensatte partikler kan vedhæfte til væggene fra møbler og beklædningsgenstande. Processen kan have til at blive gentaget hvert par dage til flere uger til at fjerne lugt fuldt ud. Placer kattegrus eller bagepulver i skåle i hele rummet til at fange de røg forbindelser. Kattegrus eller bagepulver vil bevare lugte og forhindre dem i at sprede. Brug eddike eller blegemiddel i stedet for vaskemiddel. Kombinere en kop af blegemiddel eller eddike med én gallon vand. Test produkt på en inconspicuous område af væggen først at kontrollere ingen misfarvning. Kombiner aldrig eddike og blegemiddel. Ikke engang i to særskilte områder inden for samme rum. De kombinerede dampe kan oprette en giftig gas.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com