DIY hjem Window Tinting

February 13

DIY hjem Window Tinting

Hjem vindue toningssystem kan føre til øget energieffektivitet og også spare dig penge ved at beskytte tæpper, gardiner og møbler fra fading. Det kan reducere de skadelige UV-stråler fra solen ved over 90 procent og gør windows sikrere ved at forhindre skade fra glasskår. Andre fordele omfatter yderligere privatliv og dekorative skønhed det kan føje til dit hjem.

Typer af Window Tinting

Der er tre grundlæggende typer af toning tilgængelige, fremstillet tonet glas, glas med reflekterende belægning og eftermarkedet film for eksisterende windows-vinduet. De første to skal installeres under et hjem byggeri, selv om der er nogle eftermontering muligheder. Spørg din lokale entreprenører til virksomheder, der kan gøre disse eftermonteringer, selv om de vil være dyre. Vinduet film, på den anden side er en DIY projekt og meget billigere.

Overvejelser

Mængden varme fra direkte sollys gennem et vindue er målt ved at give en skygge koefficient (SC). Jo lavere SC, mindre varme solvarme vil der være. Derfor, Husk på, orientering i rummet og hvor meget sollys, det bliver i løbet af dagen. Syd og nord vender windows, som får mindre sol, vil de fleste fordele fra varme om vinteren, så SCs af nuancen bør være høj. Øst og vestvendt windows bør have lav SC vindue toningssystem, da de får direkte morgen og aftensol. Vindue nuancer som bronze og grøn vil have høje SCs, at holde mere af solens varme end klart glas. Bemærk også at ved toning dine vinduer til at holde varmen, du kan gøre det sværere at se gennem dem. Tonede vindue film er også anbefales ikke til plast eller plexiglas windows.

Hvor hen til indkøbe vindue farvetone Film

Isenkræmmere såsom Lowes og Home Depot, hjem forbedring butikker, vindue butikker og endda nogle maling butikker sælger tonede vinduet film. Du kan også købe det online fra producenter som 3 M, Gila Film, Artscape og lyseffekter. Sådanne produkter kan være mærket "dekorative," "høj lysstyring," "energi film kontrol" eller "hemmelig kontrol" vinduet film.

Sådan installeres Window Tinting

Ren vinduerne grundigt, ved hjælp af en blanding af flydende vaskemiddel og destilleret vand i en sprayflaske. Nogle vindue film producenter levere deres egen ansøgning løsning for at holde glasset rent, eller du kan erstatte en fjerdedel af en teskefuld af en ingen tårer Baby Shampoo (uden balsam) til en kvart vand. Bruge ren kaffefiltre eller klud til at fjerne snavs og snavs fra vinduet pakning, da snavs efterladt kan forårsage filmen til at boble. Måle vinduet, derefter rulle ud af filmen og skære det til denne størrelse plus en ekstra tomme på hver side.

Spray vinduet med rengøring løsning igen, men ikke tør. Fjerne opbakning fra filmen udsætter den selvklæbende side; spray både selvklæbende side og front side af filmen med løsningen, som godt. Omhyggeligt gælder filmen til vinduet på den selvklæbende side og bruger en squeegee til at fjerne det overskydende vand og fanget luftbobler. Hvis "finger" bobler vises langs kanter, wrap din sugefod med en lav-fnugfri klud og forsigtigt skubbe "fingre" mod film kanten og holde på plads til at absorbere overskydende vand. Brug en hobbykniv og/eller bred kniv til at skære væk overskydende tomme i vinduet film.

De fleste af vindue film produkter vil tillade dig at skrælle væk filmen og rette eventuelle fejl som luftbobler eller snavs mellem filmen og glasset, så genanvende filmen inden for 24 timer. Filmen vil derefter "helbrede" over den næste uge til 10 dage. Det er naturligt for film at se tåget eller overskyet i løbet af denne tid, men det bør forsvinde med tiden eller udsættelse for varme som solen eller en hårtørrer.

Opretholdelse af Window Tinting

For at rengøre tonede vindue film, bruge de samme rengøring løsninger er beskrevet i ovenstående installationsprocedurer. Det er også sikkert at bruge ammoniak-baseret vinduespudsere, hvis apparatet ikke sidde i mere end 1 til 2 minutter. Bruge lint gratis håndklæder til at tørre filmen ren. De fleste film produkter sidste omkring 8 til 10 år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com