Hvordan til at bestemme den rigtige størrelse af ovn behov for et hjem?

February 14

Hvordan til at bestemme den rigtige størrelse af ovn behov for et hjem?

En ovn er et vigtigt apparat, der giver varme til et hjem. Styrken i en ovn er målt i britiske termiske enheder eller BTUs. Bestemmelse af den rigtige størrelse af et behov for et hjem furnace afhænger af boligens størrelse og beliggenhed.

Instruktioner

•Measure de firkantede optagelser af dit hjem. Måle længden og bredden af hvert værelse og multiplicere tallene sammen. Tilføje sammen alle resultater at finde den samlede firkantede optagelser af huset.

•Indstil zone af dit hjem ved at henvise til en USA regering klima zone kort (Se ressourcer). Hver af disse zoner er defineret af en bestemt farve og nogle varme grad dag eller køling grad dag eller HDD og CDD. For hver en HDD eller CDD gør udendørstemperaturen en indendørs miljø en grad for varmt eller for koldt til at være komfortabel, hvilket betyder, at en bygning skal bruge varme eller air conditioning for at kompensere. Disse tal vedrører energiefterspørgsel af klimaet, og kan hjælpe med at bestemme, hvor meget du vil bruge din ovn. Mange ovne vil også mærkes for at vise, hvilken zone de er egnet til.

•Calculate størrelse af ovn brug for i dit hjem baseret på dens zone. Zone 1 systemer kræver 30 til 35 BTUs per kvadratfod, zone 2 systemer kræver 35 til 40 BTUs, zone 3 kræver 40 til 45 BTUs, zone 4 kræver 45 til 50 BTUs og zone 5 kræver 50 til 60 BTUs. For eksempel, hvis et hjem er 3.000 kvadratfod og er fundet i zone 5, kræver det en 150.000 BTU output.

Tips & advarsler

  • BTU output på ovne er undertiden benævnt tons. Der er 12.000 BTUs i et ton, så en ovn, der sætter ud 24.000 BTUs kan mærkes som en 2-ton ovn.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com