Krav til vedligeholdelse for Tankless varmt vandvarmere

February 14

Tankless vandvarmere er en stor prima nemlig hjem fordi vedligeholdelse og vedligeholdelse er simple procedurer, og fordelene er enorme. En tankless vandvarmeren opvarmer vand er som det passerer gennem rørene, så holder en stor reserve af snesevis af gallons af vand unødvendige. Varmetab er langt mindre af et problem end med vandvarmere, der bruger kampvogne, så de arbejder mere effektivt og spare energi. Problemet med løb af varmt vand er også afhjælpes som fordi en reserve ikke er holdt, varmt vand kan bruges efter behov.

Systemet Flushing

Som en tankless vandvarmer kan vare op til 20 år--de fleste storage-type vandvarmere kun sidste 10-15--rutinemæssig vedligeholdelse er nøglen til at udvide varmeren liv og besparelser. De fleste installationsprogrammer anbefaler, at en tankless vandvarmer er skyllet af urenheder hver seks måneder til to år. En flush kit kan fås fra en certificeret tekniker, eller en person kan vælge at gøre det selv, afhængig af hans eller hendes behov. Instruktionsmanualen, der kommer med en tankless vandvarmer er et uvurderligt værktøj, der tillader en bruger hen til vedligeholdelse og opretholde en vandvarmer på hans egen---så du er bedste off kontrol manual for rødmen instruktioner på forhånd. Flushing vandvarmer med CLR eller eddike returnerer vandvarmeren til et sediment-fri, næsten helt ny stat ved at fjerne eventuelle partikler oprustning i hele systemet. Flushing er også meget billig da udført på ens egen sammenlignet med $100 til $200 prisen på reparation.

Minimum strømningshastigheder

Hver vand opvarmningsanlægget ejer bør bemærke mindst strømningshastigheden af hans varmelegeme. Lavt flow priser kan resultere i difficultly brug af flere programmer i en vandvarmer på én gang---rødmen toiletter mens brusebad, for eksempel, kan forårsage varme og trafikafvikling spørgsmål. Rutinemæssig vedligeholdelse af en vandvarmer skal omfatte en analyse af flow rating af ovnen til at afgøre, om minimum, der er rigtigt for et hjem eller en bygning. For en tankless vandvarmer til at arbejde så godt, det eventuelt kan, bør brusehoveder og vandhaner kontrolleres ofte for restkoncentrationer og oprustning, som hindrer flow. Den varmer inlet filter bør være det første system kontrolleres, når et problem opstår, som sediment, der bremser eller stopper filteret påvirker strømmen til hele systemet.

Udluftning af ovnen

Når en vandvarmer er tilladt at bygge kondens og pres, kan det ikke nemt. Udluftning af en vandvarmer er derfor et vigtigt skridt mod at sikre sin levetid levedygtighed. Kondens, der træder i et mix skader levetiden for en vandvarmeren; giver mulighed for kulilte at opbygge inde kan i værste fald være dødelig. Udluftning i en tankless vandvarmer går ud af en væg eller op gennem taget på et hjem. Når du installerer en vandvarmeren, udluftning skal altid holdes på et minimum længde og kontrolleres regelmæssigt for lækager eller blokeringer. Problemer med vandvarmere er ofte løst ved at gøre en rutinemæssig kontrol af ordningen med udluftning, men ikke at gøre det kan medføre negative konsekvenser for en hel bygning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com