Hvordan kan jeg pres vask tagrender & nedløbsrør?

February 15

Hvordan kan jeg pres vask tagrender & nedløbsrør?

Hele året indsamle dit hjem tagrender en række forskellige materialer og snavs, især blade. For at holde tagrender ren og forhindre skadelige erosion omkring dit hjems foundation, tjekke dit hjem tagrender og nedløbsrør en gang om året. Pres vask kan fjerne stablet op eller tilstoppet vragrester fra tagrender. Med den korrekte drift af højtryksspuling udstyr og ved hjælp af en assistent, kan du gendanne renholdelse af dine tagrender og nedløbsrør og beskytte dit hjem.

Instruktioner

•Fjern alle træsko i din nedløbsrør, før du begynder at presset vaske tagrender eller risiko yderligere komprimering downspout tilstoppe, som kunne medføre skade på tagrenden og downspout. At unclog downspout, fodre en blikkenslager 's slange ind downspout og roter det indtil resterne unclogs. Hvis du ikke har en blikkenslager 's slange, bruge en haveslange.

•Sæt en højtryksrenser til din udendørs vandforsyning. Du kan leje en højtryksrenser på de fleste værktøj udlejningsselskaber og nogle store hjem-byggeri butikker.

•Sæt teleskopfunktion tryllestaven til højtryksrenseren.

•Climb på en sikker stige. Spørg en assistent til at hjælpe støt stigen som du pres vask tagrender. Sørg for at din assistent holder stigen tæt så det ikke bevæger sig som du spray. Forsøg ikke at vaske tagrender fra dit tag, medmindre du har en falder-arrestordre seletøj og du har særlig uddannelse i, hvordan man sikkert bruge det.

•Compress håndtag på højtryksrenser til at starte sprøjtning. Begynder sprøjtning på downspout og arbejde din vej til slutningen af tagrenden. Dette vil hjælpe dig med at undgå at sende store mængder af snavs i downspout, som kunne få det til at tilstoppe. Når du når til slutningen af rendestenen, fortsætte med at sprøjte, denne gang i den modsatte retning mod downspout. Vandet skal flyde ud af downspout med lethed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com