Husholdningernes anvendelser for eddike, citron & bagepulver

February 15

Husholdningernes anvendelser for eddike, citron & bagepulver

Moderne liv har bragt os alle mulige vidunderlige ting, fra højteknologiske medicinsk udstyr til sofistikerede rengøringsmidler designet til specifikke job. Men ingen af disse opfindelser kan erstatte den simple tilfredsstillelse at prøvede og sande hjem retsmidler. Vores bedstemødre og stor-tanter vidste de lille hemmeligheder for sparsommelig og effektiv rensning, healing og problemløsning ved hjælp af eddike, citron og bagepulver. Disse enkle og naturlige stoffer kan nemt erstatte mange elementer i badeværelse og køkken frysere.

Rengøring

Rengøring af dit hjem, bil, vaskeri og andre elementer ikke kræver dyre, kemikalie-laden rengøringsassistenter annonceret på TV og fundet i dagligvarer og discountbutikker. Billige og naturlige ingredienser i dit køleskab og pantry vil rense og opfriske de fleste noget.

Bland lige dele vand og eddike, eller vand og citron saft i en sprayflaske for en effektiv, kemikalie-fri renere for windows, ovne, brusekabiner, spejle og andre overflader.

Brug ufortyndet eddike eller citronsaft i toilet skåle til at skrubbe væk sæbe udskud og hårdt vand pletter.

Skær en frisk citron i halve, hæld en halv teskefuld bagepulver på snitfladen og bruge det til at skrubbe retter og pletter.

Bland citronsaft med eddike og/eller bagepulver til at lave en rengøring pasta til at skrubbe sølv, kobber eller messing, sølv smykker og glas med pletter.

De fleste mennesker ved, at en åben kasse bagepulver i køleskabet absorberer lugte. Det vil også reducere lugt i closets, kabinetter og lagerområder. En anden lugt-ædende anvendelse er at fylde en pose af ostelærred med bagepulver og indsætte det i sko i skabet.

Bland en halv kop eddike med en tsk bagepulver og bruge det til at skrubbe værktøjer, korroderede bil batteri tilslutninger, tilsluttet auto føreshus washer tude og rusten pletter på metal værftet udstyr og andre metal overflader.

Drys bagepulver på cement garage gulve eller indkørsler. Lad stå, derefter krat og skyl til at rydde op i olie og andre auto væske lækager.

Healing

Der er ingen grund for udløbet rør og krukker af særlig medicin, cremer og balsam i hall skabet eller førstehjælp kit, hvis du har bagepulver og eddike i huset.

Sætte en tyk pasta af bagepulver blandes med lidt vand på bi- og hvepsestik til smertelindring og på myggestik for kløe lettelse.

Bland lige dele bagepulver og vand til at gnide forsigtigt på facial hud til at eksfoliere og rydde hudorme.

En hurtig middel mod solskoldning er en beroligende sprayflaske koldt vand blandet med 1/4 tsk af bagepulver, sprøjtes på brændt hud.

Lindre ømme fødder med en blød i en blanding af lige dele vand og eddike og en scoop af bagepulver.

Bland ½ tsk i et glas varmt vand og drikke hurtigt til at lindre kvalme.

Kosmetiske

Friske, naturlige ingredienser arbejder bedre end de dyreste store-købte kosmetiske præparater.

Frisk-presset citronsaft bruges til at skylle håret efter hårvask formidler et naturligt, sundt udseende glans.

Undgå kemikalier i shampoo ved at vaske hår med bagepulver og eddike eller citron saft. Børste ud hår, Læg en spiseskefuld af baking soda i en hule hånd, blande en smule vand med det at danne en tynd pasta, og masseres ind i hovedbunden og håret. Skyl ud bagepulver fra håret og anvende en skylning en kop eddike eller citron saft blandet med en kvart af vand.

Bruge bagepulver for at børste dine tænder ved at blande en pasta med en tsk med 1/4 tsk hydrogenperoxid og 1/4 tsk citron saft eller pebermynte olie.

Ikke bruge en formue på apotek tand whiteners. Bare pisk op en pasta af en stor jordbær og en tsk bagepulver i Foodprocessoren, eller Bland med en gaffel. Spredes på tænder og lad sidde i et par minutter. Børst blanding til et hvidere smil.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com