Hvordan man laver et skab Under dit Loft

February 15

Hvordan man laver et skab Under dit Loft

Hvis du bor i et lille hus eller lejlighed, er en hems en effektiv måde at øge din gulvplads, fordi du kan bruge området under sengen til en række forskellige formål. I et hjem, der mangler skab plads, kan du endda forvandle rummet under din seng til et skab. Det er et meget nemt projekt, og kan ikke engang kræver en hammer afhængigt af opsætningen, du vælger. Uanset hvilken stil du vælger, er det en god idé at hænge et gardin fra bunden af rammen, så dine lagrede emner er pænt skjult.

Tilføje rullende stativer

En af de nemmeste måder at oprette et skab under en hems er at placere en eller flere rullende stativer under det. Disse stativer er som regel lavet af aluminium og er relativt billig. De har en stang til at hænge tøj på hangarer og kan funktionen en hylde på toppen eller bunden, hvor du kan gemme sko, hatte, punge og andet tilbehør. Rullende stativer har også hjul i bunden, så de er nemme at flytte når det er nødvendigt. Men disse stativer kommer kun i bestemte størrelser, så din lofted seng skal være høj nok til at passe dem nedenunder.

Installere hylder

Mens toiletter indeholder ofte hængende opbevaring, kræver nogle elementer reoler for korrekt opbevaring. Du kan forvandle området under din hems ved at installere en række hylder på væggen. Hylderne er ideel lagring for foldet tøj, såsom jeans, trøjer og t-shirts, men arbejder også godt hvis du planlægger at gemme sengetøj og sengetøj under din hems. Du kan endda bygge en række cubbies til opbevaring af sko eller punge. Hvis ikke du er komfortable montering hylder til din væg, skal du placere en pre-Fab reol under din seng for nem opbevaring for foldede varerne.

Tilføje skuffe enhed

En anden mulighed for at omdanne området under din hems til et skab placere flere billig plast skuffe enheder i området. Disse enheder varierer antallet af skuffer, de indeholder, og størrelsen af skufferne varierer, så du kan opbevare både små og store emner i dem. De er ideelle for foldet tøj eller sengetøj lager, men kan også arbejde med tørklæder, punge, smykker og andet tilbehør. Det er også en effektiv mulighed for lagring out-of-season tøj, da varerne er beskyttet mod støv og snavs. Hvis du har et par gamle kommoder i din kælder eller kvist, der passer under din hems, kan de oprette toiletter samt.

Tilføje et skab Rod

Hvis du er handy og som gør det selv-projekter, kan du oprette en mere traditionel, permanent skab set-up under din hems. Installere en closet stangen under din seng ved at knytte pole understøtter bed struktur eller vægge overfor det afhængigt af hvordan sengen er placeret. Du kan installere stangen på langs for maksimal opbevaring eller tilføje to stænger på hver ende af sengen. I modsætning til nogle af de andre muligheder, som benytter præfabrikerede elementer for at skabe et skab, kan denne metode du skære stangen dig selv, så du kan tilpasse det til at passe dimensionerne af din seng.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com