Sådan installeres bruserør

December 23

Sådan installeres bruserør

Bruserør brusehoved og badekar tud og hane installere på dit hjem VVS. Hver enkelt er lidt forskellige, men alle mærker og modeller installere dybest set den samme måde, med de samme værktøjer. Hvis du ønsker at forsøge dette projekt på egen hånd, vil du finde det håndterbare tilstrækkeligt. Installationen tager en time eller mindre, hvis du har tidligere erfaring med armaturet installationer. Hvis ikke, give dig selv mere end en time at få arbejdet gjort.

Instruktioner

•Installer vandhanen. Indsæt patronen i bruser krop ventil, ventilen tilsluttet dit hjem VVS.

•Sæt patron klippet i toppen af blækpatronen for at beholde det inde i ventilen, hvis din blækpatron kræver et klip. Skrue i kassette-skruer med en skruetrækker, hvis din blækpatron kræver patron skruer. Eller spænd motorhjelmen (også kaldet en låsemøtrikken på nogle vandhaner, bruser) i hånden.

•Skub på trim ærmet, den cylinder-formet del, der passer omkring patronen. Dette kaldes også et stop tube kit i nogle vandhaner. Passer runde trim pladen over vandhanen og montere den på plads med trim pladen skruer og en skruetrækker. Skub håndtaget over patronen og Fastgør det med sætskruen. Spænd sætskruen med en unbrakonøgle.

•Sno gevindende balje rørets med blikkenslager er tape. Vind tre ombrydes omkring den gevind afsnit kun. Skub balje tuden over karret rør. Placer mundingen af tuden pege ned i karret. Spænd sætskruen nedenunder balje tud med en unbrakonøgle.

•Sno den bruseren rørgevind med blikkenslager er tape. Tre ombrydes omkring trådene er masser af tape. Skru brusehoveds base møtrik på rør tråde, og spænd i hånden. Give møtrik en kvart-vending med en skruenøgle, efter det er hånd-strammet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com