Hvad blomster fungerer bedst i plantning Zone 6?

February 16

Hvad blomster fungerer bedst i plantning Zone 6?

Plante hårdførhed zoner er et system, der inddeler de Forenede Stater i forskellige regioner baseret på gennemsnitlige temperatur. Zone 6 omfatter stater i hele landet, herunder dele af Washington, Texas, Tennessee og Maine. Dette område er præget af meget kolde vintre, så lavt som minus 10 grader Fahrenheit og moderat til varme somre. Der er sådan en bred vifte af blomstrende planter, der trives i hele zone 6, at gartnere kan finde en flor der passer til enhver situation.

Stauder

Flerårig blomster er dem, der dør tilbage i løbet af efteråret og vinteren og igen i de varmere måneder. Disse er ideelle valg for avlere, der ønsker at tilbringe flere år dyrker deres haverum og bekymre sig ikke om genbeplantning hvert år. Ballon blomst (Platycodon grandiflorus) producerer store klumper, der vokser i store pust, der til sidst danner blomster med en klokke form og violet farve. De foretrækker fuld sol til halvskygge og bruges ofte som container planter eller langs haven kanter. Lilla coneflowers (Echinacea purpurea) producere blomster med et udseende svarende til daisy med lilla-pink blomster og orange Centre. De kan nå op på så høj som 5 fødder og vil blomstre fra juni til August i zone 6. Yderligere muligheder inkluderer trompet blomst (Bignonia capreolata), søde efteråret Skovranke (Clematis terniflora) og pæoner.

Etårige planter

En årlig er en blomst, der lever for bare én vækstsæson. Det producerer frø til formering og dør. Disse planter er ideelle for avlere, der kan lide sort i deres haver, da de skal udskiftes hvert år. Nogle sorter kræver deadheading--fjerner brugt blomster-- og kan producere to runder af blomster i løbet af året. Begonier er én zone 6 årlige, der anvendes i landskabspleje. Disse blomster kommer i en række farver, herunder rød, orange, gul og hvid, og tilbyder en række former og størrelser. De blomstrer hele sommeren, og gøre bedst i et skyggefuldt sted med veldrænet, fugtig jord, og skal plantes hvor det er beskyttet mod kraftig vind. Andre valgmuligheder omfatter kosmos, formiddag herlighed, Stedmoderblomst og petunia.

Blomstrende buske

Blomstrende buske er fælles valg til landskaber, da de giver en æstetisk tiltalende udseende med flere funktioner. Buske er ofte bruges til at tilføje pop af farve til gården, og er ofte formet i buske til at danne en grænse og beskyttelse af personlige oplysninger til værftet. Azalea er også godt i zone 6. Azalea er en del af slægten Rododendron, men tendens til at have mindre blade og blomster og er generelt mindre i højden end rhododendron. De er temmelig let at vokse, kræver løs veldrænet jord og masser af organisk materiale. Bottlebrush buckeye (Aesculus parviflora), blod blomst (Asclepias Silkeplante) og beautybush (Dronningebusk-slægten) er alle relevante for zone 6.

Blomstrende træer

Træer er ideel til at tilføje skygge, farve og tekstur til et landskab. En række af dem trives i hele zone 6, og vil producere dristigt farvede blomster i løbet af foråret, sommeren og lejlighedsvis i efteråret. Tulip poplar (Liriodendron tulipifera) er et sådant træ. Medlem af familien magnolia, tulip poplar producerer rigelige mængder af grøn-gul blomster fra April til juni. Det er en art, der er almindeligt anvendt som en prydplante, men ikke godt i byen indstillinger og som en skygge træet. Det har en hurtig vækst vane med en naturlig pyramideform og er relativt insekt og sygdomsfri. Den pink kornel (Cornus florida "Rubra"), efteråret kirsebær (Prunus subhirtella "Autumnalis") og rød raket crape (Lagerstroemia indica "Rød raket") er alle ideelle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com