Typer af Art Deco vindue behandlinger

December 24

Typer af Art Deco vindue behandlinger

Art deco-stil har en udpræget sans, der gør det muligt at blande godt med mange former for andre arkitektoniske og interiør design elementer. På grund af dets særlige egenskaber, men ville art deco-stil kollidere med andre designstile. Art deco-indretning, for eksempel, ville sandsynligvis se ud af sted hvor stilarter som Early American, kolonial, eller Shaker dominerer det indvendige design. Selv her er der nogle elementer, der blander godt med art deco såsom Vadmel tekstiler. I betragtning af art deco-vindue behandlinger, er det derfor vigtigt at først overveje aspekter af tiden når art deco nydt popularitet og Karakteristik af art deco-stil.

Periode evalueringen

Det er vigtigt at indse, at i en given historisk periode, normalt to eller flere arkitektoniske stilarter nydt popularitet på samme tid. Derudover er det vigtigt at indse, at ikke ualmindelig, designere og bygherrer bygget periode hjem inkorporerer elementer af mere end én arkitektoniske stil. Når man overvejer art deco-interiør designelementer, såsom vindue behandlinger, skal man vide når stilen nydt popularitet og hvad andre stilarter også havde popularitet på tidspunktet til at bestemme, om den påtænkte hjem blander godt med art deco-stil.

Epoke og samtidige stilarter

Art deco nydt popularitet i 1920erne gennem 1940. De to andre stilarter bygherrer populært anvendes på tidspunktet var kunst og kunsthåndværk og Edwardian arkitektoniske stilarter. På grund af sin alsidighed og modernitet, art deco-interiørdesign passer godt i et hjem, der også har en af eller begge Edwardian eller kunsthåndværk elementer.

Art deco-egenskaber

Art deco var en forud for sin tid stil på mange måder. Nogle egenskaber inkluderet geometriske figurer indarbejdet i tekstiler og anvendes som designelementer, asymmetri i mønstrene, fokus på mekaniske processer, påvirkninger af andre kunstnere bevægelser som kubistiske, brug af nye materialer til tid som krom og plast, og buede kanter for fittings og møbler. På grund af art deco fremsynede natur blander det, mere end mange interiør design stilarter, godt i mange moderne hjem samt boliger af den oprindelige periode.

Vindue behandlinger: omgiver

Man kan tage forskellige tilgange til at formulere art deco vindue behandlinger. Én tilgang fokuserer på brug af tekstiler, der indarbejder geometriske stilarter til vindue behandling stof som gardiner eller forhæng. Trekanter, cirkler og buer i forhæng og gardiner ville repræsentere art deco-design godt. Du kan også bruge en lodret blinde med et sæt, der indeholder disse samme typer af geometriske mønstre stof. Med blinds eller gardiner, kan man effektivt kombinere dem med dekorative stænger med korsblomster indarbejde art deco styling, især hvis man vælger en stang af noget nyt til art deco-perioden såsom chrome.

Vindue behandlinger: arkitektoniske

Desuden, hvis du ønsker at gå videre end blot tekstiler og- eller blinds og indarbejde art deco elementer i vinduet, selv, en populær vindue designelement i art deco-periode var brugen af farvet glas i boliger. Blyindfattede ruder, som blev populær i den victorianske periode, forblev det lige op gennem art deco-æra.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com