Hvad vil en Central klimaanlægget lavere indvendigt temperatur af mit hus til?

February 17

Hvad vil en Central klimaanlægget lavere indvendigt temperatur af mit hus til?

En elektrisk ventilator kan køle dig på varme dage, mens et vindue air conditionere tackler job for et enkelt værelse i varmere vejr. Kontrollerende klima for en hele hjem i løbet af sommeren sommerdage kræver imidlertid en central klimaanlægget magt. Sådanne enheder kan sænke temperaturen i store rum og stadig bruge energi effektivt.

Grundlæggende

Temperaturen produceret af en central klimaanlægget afhænger af temperaturen i luften kommer ind i systemet, hvilket igen afhænger af den omgivende lufttemperatur. Enheden kan dog typisk lavere inde i temperaturer på mellem 18 og 20 grader under udendørstemperaturen. Det betyder, at hvis det er 80 grader Fahrenheit uden for klimaanlægget kan sænke temperaturen til mellem 60 og 62 grader Fahrenheit. På mild eller meget fugtige dage er temperaturfald mindre på omkring 15 til 17 grader Fahrenheit koldere end udendørstemperaturen.

Test

Du kan teste din centrale klimaanlæg for at sikre, at det fungerer efter specifikationer. Først, sikre at udendørstemperaturen har opholdt sig ovenfor 60-65 grader Fahrenheit i mindst 48 timer--kører enhed ved temperaturer under 60 grader Fahrenheit kan beskadige den. Indstille fan til "Auto" og derefter indstille termostat nedenfor aktuelle værelsetemperatur. Både ventilator og svaleren skulle komme næsten øjeblikkeligt. Køre enhed i mindst 10 minutter for at afbalancere temperaturen i kanalerne.

Kontrol

Kontroller temperaturen i både indkøbs- og retur ventilationskanaler. Temperatur på levering vent bør fra 14 til 20 grader køligere end enten den aktuelle værelsetemperatur eller temperaturen i de retur registre. Hvis temperaturforskellen er over 20 grader, kan du have et snavset filter, forkert størrelse eller distribueret kanalsystem eller en fan, der er forkert størrelse eller ikke fungerer korrekt. Hvis forskellen er under 14 grader, kan du have en beskidt coil, en kompressor, der kræver vedligeholdelse, en fan, der er for stor, en returluft system, der ikke er i orden eller et kølemiddel tab.

Forslag

Du kan maksimere din central klimaanlægget evne til at sænke temperaturen mens du effektivt bruger energi. Installere det i et område, der er skygge eller anden måde beskyttet mod sollys. Tilføje en programmerbar termostat, der kan justere temperaturer baseret på værelse brug og udenfor klima. Isolere alle indvendige rum for at minimere tabet af kold luft. Seal windows og andre revner at undgå utætheder. Luk ventilationskanaler, døre og pejs røgrør i værelser, som er ubesatte.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com