Hvordan at vælge buske

February 17

En busk er løseligt defineret som enhver woody anlæg med flere stængler stående mindre end 15 fødder i højde, ifølge Virginia Cooperative forlængelse. Buske kan tilføje interesse og lyse ethvert landskab med en bred vifte af farver, teksturer, former og størrelser. Må ikke spare på antallet af busk arter du vælger. Insekter og sygdomme er mere tilbøjelige til at skade din landskab, hvis du stoler på landskabspleje med kun én eller to typer af buske.

Instruktioner

•Undersøg landskab at vurdere sollys og jord betingelser. Kontroller jord pH, næringsstof niveauer og jordtype. Afgøre, om jorden er våd eller tør at sikre at de buske, du vælger vil trives.

•Find din plante hårdførhed zone på USA 's afdeling i landbrug plante hårdførhed Zone kortet. Det giver dig mulighed at vælge buske, der tolererer årstidens vejrskift og temperaturer i dit område.

•Kontrollér mængden af voksende plads til buske. Vælg buske baseret på deres modne størrelse at undgå buske, der kan blive for stor eller for lille til området.

•Look i det omkringliggende område til at hjælpe dig beslutte formålet med buske at blive valgt for området. Vælge buske med farverige blomster eller frugt til brug som et eksemplar eller accent i din landskab. Vælg buske med tætte løv som en hæk at blokere udsigt fra naboer eller gaden eller buske i en række størrelser at skjule grundlaget for en bygning.

•Vælg buske for landskab baseret på pleje, de har brug for og pleje du kan give. Hvis du har en travl livsstil, kan high-vedligeholdelse buske blive forsømt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com