Florida Blackberry sorter

February 17

Florida Blackberry sorter

Brombær (Rubus spp.) er en efterfølgende eller oprejst woody vinstok, der producerer søde bær i begyndelsen af sommeren. Det har længe været haven hæfteklammer i den sydlige del, hvor den trives i varm jord, men der findes sorter udviklet at vokse i alle, men de tørreste dele af USA. I Florida, de mest produktive sorter er sygdomsresistente og kræver kun et par timer af køligt vejr til at sætte frugt. Et andet navn for brombær er bramble frugt.

Flordagrand

Sorten Flordagrand blackberry er kendt som Florida Grande. University of Florida udviklet det i 1964. Det er tilpasset til Florida vækstbetingelser, som omfatter varme, fugtige somre, Varme vintre og varme, sandede jord. Bærrene er store og tærte med høj syre indhold. Sorten Flordagrand blackberry kræver en bestøver, så en anden plante en anden blackberry sort i nærheden, såsom den Oklawaha, der blomstrer på samme tid. Bærrene modnes i maj eller juni. Det er egnet til dyrkning i USA Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 7 til 9.

Oklawaha

Sorten Oklawaha blackberry producerer frugt ikke kan skelnes fra andre blackberry sorter egner sig til Florida, men løvet er stedsegrønt til semievergreen. Anlægget producerer trailing tornede stokke, der er mere tilgængeligt, hvis der dyrkes på et espalier. Det er en bestøver for Flordagrand. Sorten Oklawaha blackberry er egnet til dyrkning i USDA plante hårdførhed zoner 7 grundig 9.

Brazos

Brazos blackberry kultivar vokser overalt i syd. Texas A & M University har udviklet den i 1959. Stokke er tornede, høj og Rank. Bærrene er lidt syrlig og ofte bruges i marmelade og gelé. Sorten Brazos blackberry er self-frugtbar og kræver ikke en bestøver. Det vokser bedst i jordbund med en pH på 4,5 til 7,5. Brazos blackberry producerer brombær i USDA plante hårdførhed zoner 7 til 9. Bær af Brazos blackberry sort modnes i sent maj til begyndelsen af juni.

Arapaho

University of Arkansas udviklet sorten Arapaho blackberry. Det blev tilgængelige for gartnere i 1993. Det er sygdomsresistente, og Stokke er oprejst og thornless, så ikke kræver det trellising for støtte. Arapaho blackberry producerer frugt så langt sydpå som USDA plante hårdførhed Zone 9. Frugten er produceret i en kortere tid end andre sorter, men det anses for høj kvalitet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com