Kan du plante blomster i barkflis?

February 18

Mulching dine blomster kan gøre forskellen mellem en succesfuld, farverige haven og en sjusket weed-fyldt rod. Barkflis giver forskellige fordele til blomsterhaver, som bevarer fugten i jorden og hjælpe med at kontrollere ukrudt. Barkflis er typisk placeret omkring blomster, der er allerede beplantet; i nogle tilfælde kan du plante blomster efter påføring af barkflis.

Økologisk

Økologisk dækningsmateriale, gamle blade, halm, græs klipning og træflis, ikke kun hjælpe med ukrudt forebyggelse og vandbesparelse men også tilføje næringsstoffer til jorden, når de nedbrydes. Anvende organiske dækningsmateriale omkring blomster du allerede har plantet. Placere barkflis i hele blomsterbedet 3 inches dyb og lad ikke nogen bare pletter for ukrudt at dukke op. Trække tilbage enhver muld fra kronen af planterne af en tomme eller to. Barkflis bør surround-anlægget men ikke røre ved den.

Sort plastik

Sort plast barkflis, plast plader der hæmmer årlige ukrudt og nogle flerårigt ukrudt, giver gartnere uorganiske mulighed for bioklip. Du kan plante blomster i denne type af barkflis efter opskæring huller i plast på de ønskede afstande. Nogle mening forskelle med hensyn til ønskeligheden i at bruge plast barkflis for blomsterhaver. Cornell University modvirke ikke det, men Virginia Cooperative udvidelse fraråder brugen til blomsterbede, fordi det ikke lader fugt i jorden. University of Vermont anbefaler sort plastik kun for årlige blomster, ikke stauder.

Avis

Avisen er en økologisk barkflis, da det nedbrydes i jorden. Men som sort plastik, skåret huller i avisen at blomsterne til at vokse. Gartnere har mulighed for at placere barkflis, når blomsterne har været plantet eller skære huller først og plantning af blomster i barkflis. Avisen har brug vejer ned med sten eller med en anden organisk barkflis placeret på toppen. Brug tre lag af avisen for de bedste resultater.

Prioriteter

Den muld, du vælger at dyrke dine blomster i, afhænger af dine prioriteter. Hvis udseendet af barkflis har forrang, kan du en uorganisk barkflis, såsom ært grus, som kommer i forskellige farver til at matche dine omgivelser. Tunge uorganiske dækningsmateriale klippe eller sten vil hjælpe med at forhindre erosion på steder med kraftig vind. For at forbedre jordbunden, skal du vælge en økologisk barkflis som sphagnum.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com