Dekorere skærmen døre

February 18

Dekorere skærmen døre

Wire mesh screening var den første kommercielt tilgængelige i 1830 og blev hurtigt den standard tilbehør til døre og vinduer i byområder. Snart, folk begyndte at dekorere deres nye skærme med kunstfærdigt malede scener, tilføje unikke karakter række hjem og giver privatliv ved at hindre ind, men ikke fra deres hjem. Malede skærme, nu betragtes som en folkekunst form unikke til Baltimore, kan være simpel eller omfattende, og tilbyder de samme kosmetiske og praktiske fordele i dag. Eller hvis privatlivets fred ikke er en bekymring, bruge stenciled designs for et dekorativt indslag, som kan hjælpe med at holde folk og pets fra at gå ind i din skærm skydedøre. For blot et strejf af sjov måde, vælge dekorative skærm dør magneter til at tilføje sæsonbestemt accenter-- og skjule små huller og mangler i skærmen på samme tid.

Instruktioner

Malede skærmen døre

•Tag indrammet skærmen fra døren og sted det på en flad overflade er dækket med papir ellerdråbe klud i en farve, der står i kontrast til din primære design. Dette vil tillade dig at se områderMalingen kan ikke har dækket og at genanvende det for ensartet dækning.

•Applicer et tyndt base lag akryl maling til ydre skærmens overflade med en flad pensel.Vælg en farve, der supplerer dit design. Vær omhyggelig med ikke at blokere skærmenhuller med maling. Tillad maling tørre.

•Sketch eller vælge designet du ønsker at bruge. Ved hjælp af en akryl maling pen eller kridt blyant, overføre din design gratis-hånd eller placere et billede under skærmen og spore de generelle konturer direkte på skærmens overflade.

•Applicer maling i tynde lag, begyndende med større objekter i dit design. Tillad maling tørre, før du tilføjer overlappende lag og efterbehandling detaljer. Kun en lille mængde af maling er nødvendigt--tørre overskydende maling fra din pensel på papir frotté.

•Applicer et meget tyndt lag af klare, matte spray lak eller polyurethan til hver side af denfærdige skærmen (i et godt ventileret område), giver mulighed for en side for at tørre grundigt førsprøjtning anden siden af skærmen.

Stenciled skærmen døre

•Applicer en lille mængde af akryl maling til en stippling børste eller flad børste. Arbejdemale i pensel ved at duppe eller "pouncing" børste på lag af papir håndklæde.Anvende paint gennem cut-out områder på stencilen og på skærmen ved hjælp af den samme duppe bevægelse. Fortsæt med at tilføje maling, indtil den ønskede dækning er opnået.

•Carefully Fjern stencilen og lad malingen tørre grundigt før repositionering ellertilføjer den næste stenciled design.

•Seal design ved at sprøjte med et meget tyndt lag af klare, matte spray lak eller polyurethan.

Skærm dør magneter

•Vælg dit design. Fotos, klistermærker, trykte mønstre eller letvægts træ eller skumtallene er brugbar valg. To billeder er nødvendige for hvert par af magneter--identiske billeder for symmetriske design eller spejlbilleder efter nonsymmetric design (Se trin 2).

•Peel off papiret opbakning af selvklæbende-backed magnetiske plader og sted ditfoto eller design på magneten. Skær forsigtigt omkring dit billede, ved hjælp af en hobbykniv ellerskarp saks.

•Sæt magneter, back-to-back, på hver side af dit screening materiale.

Tips & advarsler

  • For malede designs, kan overskydende maling eller polyurethan spray fjernes fra skærmen huller med en tandstikker eller ved at blæse let på tilstoppede områder.
  • Når du vælger skærm magnet designs, huske på, at to usymmetrisk billeder, når de placeres back-to-back på skærmen, ikke vil tilpasse med hinanden. De skal spores eller udskrives som spejlbilleder af hinanden. Undersøge dit design omhyggeligt--hvis i tvivl, trace papir skabeloner til at bestemme, hvordan billeder skal vises før du overfører til din magnetisk materiale.
  • Hvis du har en ink-jet printer, kan du prøve at bruge Ink Jet 8-1/2 '' X 11'' Printable Magnet plader til
  • Opret din skærm dør magnetisk design. Blot scanne ethvert billede på din computer, eller Vælg en online trykkes på magnetisk ark. Følg anvisningerne med din printbare magnetiske plader og udskrive. Brug billede-redigering software til at ændre dit design og vende retningen for dit billede til at skabe perfekt spejlbillede udskrifter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com