Vindue nuancer & energibesparelser

December 27

Vindue nuancer & energibesparelser

University of Wisconsin udvidelse rapporterer, at så meget som 10 til 30 procent af månedlige regninger, varme betaler for varmetab fra udsatte windows. For at spare energi og penge, er særlige vindue belægninger afgørende.

Typer

Bortset fra weather-stripping og caulking et vindue, selv, hedder tre typer af belægninger er foreslået for energibesparelser fra varmetab, herunder gardiner, skodder og termisk nuancer, Smart Energy Living Alliance.

Overvejelser

Sammen med disse typer af gulvbelægninger, er korrekt installation til at oprette en lufttæt lås mellem dækker og rude nødvendig. Flytning af luft mellem dækker og vindue skal minimeres for den bedste energi og varme besparelser, så brugerdefinerede målinger er foreslået.

Andre fordele

Udover at forhindre varmetab, kan vindue belægninger spare energi og stoppe UV skader i sommeren ved at blokere skadelige sollys hælde inde, siger Smart Energy Living Alliance. Ved at kombinere komforten af mindre varmetab om vinteren og køler værelser i sommeren, er energibesparende vindue belægninger afgørende.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com