Sådan installeres en blød Side Pool

February 19

Blød-sidet swimmingpools giver en billig og mindre arbejdskrævende installation end deres hårde, metal-sidet modstykker. Når man ser for at dyppe en tå i vandet i poolen ejerskab, gør en blød-sidet pool en fremragende første gang projekt. Blød-sidet pools kommer i forskellige former, herunder runde, ovale og firkantede. De omfatter også nogle af de samme typer af udstyr, som du ville finde på en hård-sidet pool, som filtre og stiger. Installere en soft-side pool afhænger af pool du har købt.

Instruktioner

•Vælg din pool placering. Hvis du ikke planlægger at niveau og udfylde en permanent pool site med sand, skal du kigge efter en patch af jord, der er rimeligt niveau og fri for ujævne sten til at punktere din pool liner. Til pools med vandfiltrering systemer, Sørg for lokationen har adgang til magten.

•Lay ud støtterammen og samle de spær, at holde lineren på plads. Dette trin varierer baseret på swimmingpoolens producent og form. Hvis din bløde dobbeltsidet pool er en nem indstillingstype swimmingpool med oppustelige sider, findes der ingen ramme, så blot lægge ud poolen, selv og vedhæfte den pumpe eller luft kompressor til luft-indtag ventilen.

•Øge sider af pool ved at forbinde dem til rammer eller tænde luftkompressor. Som puljen rejser, så sørg for, at siderne bo både niveau og endda.

•Sæt poolen 's separate liner, hvis nødvendigt. Glat bunden af pool-liner over jorden for at fjerne alle rynker før du begynder fyldet processen.

•Sæt vandfiltrering systemet og enhver stiger.

•Begin fylde pool med vand. For blød-sidet pools kræver denne proces, at du løbende justere liner eller sider for at sikre, at puljen forbliver niveau. Hvis puljen bliver ujævn, dræne vandet niveau ned, justere delene og starte igen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com