Kan en boligejer gøre VVS-arbejde?

February 19

Kan en boligejer gøre VVS-arbejde?

Arbejde i hjemmet på gør det selv-projekter er mindst lige så gammel som ejerbolig, selv. Selvfølgelig, et utal af håndværk relateret til hjem reparation findes også, herunder den ærværdige VVS handel. Men det er ikke altid tilfældet, at du har brug for at kalde en blikkenslager, når du har et hjem VVS problem. Husejere må faktisk ofte af deres kommuner til at udføre deres eget hjem reparationer og forbedringer, hvis de får nødvendige tilladelser.

Boligejer tilladelser

Hvor det er tilladt af en kommune, har en boligejer, der ønsker at hjem VVS arbejde at få tilladelse. Desværre, der er steder rundt om i landet, som ikke tillader boligejere til at få en VVS tilladelse. Massachusetts, for eksempel, tillader ikke boligejere til at få en VVS tilladelse, mens New York State gør. Også, kan en kommune kun tillade boligejere til at udføre visse ikke-komplekse VVS aktiviteter. Regler for at opnå en boligejer VVS tilladelse varierer meget på tværs af landet.

Eksamener

En stor mange kommuner vil udstede VVS tilladelser til boligejere, kun når de har bestået en eksamen. Typiske boligejer VVS eksamener gennemført af kommuner er omkring 10 spørgsmål i længden, med en 70 procent passerer score behov. Nogle kommuner har dog eksamener bestående af 25 eller flere spørgsmål og højere passerer score krav. Kommunale boligejer VVS tilladelse eksamener er ofte baseret på den nationale Standard VVS kode, staten VVS koder eller en blanding af to.

Gebyrer

Alle kommunale regeringer kræver boligejer tillader VVS eller de fleste helst andre arbejde opkræve en række afgifter. King County, Washington, opkræver en 2011 VVS tilladelse gebyr, der spænder fra $140 for et VVS armatur op til $333 for 11 inventar og $8 pr ekstra stativ derefter. Desuden, kræver kommunale regeringer en inspektion eller revision af VVS-arbejde udføres af en boligejer, som er et ekstra gebyr. For 2011 er King County VVS plan revision gebyr for boligejer VVS arbejde $115.

Overvejelser

Kommunerne kræver husejere at få tilladelser til at udføre VVS for at sikre, at alt arbejde opfylder gældende VVS koder og standarder. Boligejer VVS tilladelse eksamener er ofte forpligtet til at sørge for husejere har en grundlæggende forståelse af VVS-systemer. Boligejer VVS tilladelser og eksamener er typisk kræves for sande VVS aktiviteter, ikke erstatte en utæt vandhane eller bruser hoved. Manglende evne til at opnå et kommunalt kræves boligejer tillader normalt resulterer i bøder og sanktioner plus udgifter til licenser og gebyrer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com