Lav Watt lys farer

February 20

Lav Watt lys farer

Elektricitet kan være en større omkostning for mange hjem og folk søge efter måder at reducere omkostningerne gennem reduktion af energi. En populær måde er at erstatte de traditionelle 60 eller 80 watt pærer med lavere watt-pærer, der giver et tilsvarende beløb af lys. Disse udskiftning lys er typisk fluorescerende, LED eller halogen i naturen og farlige i nogle tilfælde.

Beslaglæggelse Hazard

Mange fluorescerende lys har en flimren, der sker konsekvent enten når først tændt eller i hele operationen. I mennesker, der er følsomme over for flimrende lys eller har en beslaglæggelse lidelse, de flimrende årsager vision problemer, herunder migræne og eventuelle anfald. Afhængigt af sværhedsgraden af beslaglæggelse, kan det medføre alvorlig skade.

Kviksølvforgiftning

Nogle lavt watt pærer har en lille mængde kviksølv nuværende og elementet kan være farligt, hvis det indåndes. Mængden af kviksølv i elpærer er langt mindre end, findes i mange termometre og er omsluttet af pære, så lille chance findes af forurening, men det er ikke umuligt. Indånding af kviksølv dampe kan føre til betydelige Neurologiske skader samt problemer med knoglemarv og hjerterytmer.

Brandfare

Halogenpærer skabe en betydelig mængde af lys på lav effekt, men de skaber også en stor mængde af varme. Disse lys bruges ofte til forsænket belysning og hvis placeret nær et brandfarligt stof såsom klud, så det kan medføre brand. Varmen kan også forårsage alvorlige forbrændinger, hvis en person rører pærer i drift.

Angst

Fluorescerende pærer har været tilsluttet til øget angst og skiftende belysning har vist øget afslapning, ifølge en februar 2009 historie af CBC News. Forskere ved Issie Shapiro pædagogisk Center og kolleger fra Hebrew University opdagede, at ved at ændre lyset, børn havde mindre angst i tandlægens kontor. Den barske lys blandet med konstante brummen lavet af lys kan skabe følelser af angst og panik og forårsage hovedpine. Dette er oftest forbundet i områder hvor store mængder af fluorescerende belysning er til stede, såsom stormagasiner.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com