Naturlige måder at rense murstensvægge

February 20

Naturlige måder at rense murstensvægge

Du behøver ikke at udsætte dig selv til barske kemikalier til at rense murstensvægge. Med det rigtige udstyr, du behøver ikke engang mild kemikalier eller enhver type af naturlige renere--du kan få arbejdet gjort med en stærk eksplosion af vand. Når du vælger en metode til at rense mursten naturligt, først overveje placeringen af væggen--en udendørs mur frembyder flere rengøring muligheder, mens en indendørs væg normalt dikterer rengøring i hånden. Andre faktorer omfatter størrelsen på væggen, graden af snavs og tilstand af mursten.

Vand

En presset blast vand gør kort proces med mange udendørs brick rengøring job. En almindelig haveslange med en sprayanordning kan fjerne nogle overflade snavs, men en dyb ren, leje eller købe en højtryksrenser. Det tager lidt øvelse at få hænge af for at bruge Tryk vand, men kraften af vand selv renser næsten alt fra mursten--herunder nogle typer af maling, så hvis du rense malede mursten, vælge en mindre insisterende metode.

Eddike

Eddike kan bruges til at rense indendørs eller udendørs mursten. Det er især effektiv på opblomstring, de kridtagtige hvide salt krystaller, der bygger op på mørtel. Bland 1 del hvid eddike til 5 dele vand og bruge det til at fjerne efflorescence med et krat pensel. Efter vask mur med eddike, du har brug at neutralisere syren med en basisk opløsning, som fortyndet ammoniak. Følg programmet basisk med vand skylles.

Bagepulver

Du kan rense stærkt snavset indendørs mursten med en tynd pasta af bagepulver og vand. Den milde slibende i bagepulver strimler væk snavs uden at forårsage skader på mursten og mørtel. Skyl området godt at forhindre, at en kalkholdig haze dvælende på mursten. Bagepulver fungerer også som et alternativ til sand og andre slibemidler i slibemidler sprængning, at fjerne tunge sod oprustning og uønsket maling uden at beskadige Murstenen, selv. Soda blasters er dyrt og ikke bredt tilgængelige for leje, så kan du hyre en professionel, hvis metoden, der passer til dine behov.

Slibemidler sprængning

Slibemidler sprængning, både de mest magtfulde metode og den metode, der er mest tilbøjelige til at forårsage skade, chips overfladebelægning som maling off murstensvægge. Eksperter anbefaler typisk at ansætte en professionel, medmindre du har stor erfaring med udstyr. Slibemidler sprængning kan være den bedste mulighed for vanskelige rengøring job, såsom emalje-baserede graffiti. Metoden bruger ikke-kemiske slibemidler som sand, men de fine partikler kan forårsage åndedrætsbesvær, hvis utilstrækkelig anvendelse af vand giver dem spredes i luften.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com