Vegtables med hvide blomster

February 20

Nogle af verdens blomsterplanter, som dukkede op i løbet af kridttiden omkring 130 millioner år siden, producerer en bred vifte af velsmagende og nærende grøntsager folk over hele kloden spiser hver dag. Nogle vegetabilske planter producerer farvestrålende blomster, måske i et forsøg på at tiltrække bier og andre bestøvere, men andre blomstre i stark, cremet og lyse nuancer af hvid.

Bønner

Bønner, også kendt som Windsor eller engelsk bønner, hestebønner, hestebønner og fava bønner, er opkaldt efter deres store, flade frø, der vokser i tyk bælg. Broad bean planterne er grønne, oprejst bælgplanter, der kan vokse til at nå 5 fod i højden når moden, og de blomstrer med små, hvide eller undertiden crimson rød blomster, der afholdes i småaks. Blomster af bønner typisk har en karakteristisk sort plet, og de er duftende at tiltrække bier og andre bestøvere.

Blomkål

Blomkål er en hvid grøntsag, der er i virkeligheden den uåbnede Blomsterkurv af anlægget. Unge blomkål blomster ligner dem af broccoli, vegetabilsks nærmeste slægtning. Som blomkål modnes, men det adskiller sig fra broccoli, idet i stedet for at åbne udad for at spire grene af buketter, blomkål komprimerer form et hoved for fast, ubebyggede hvid eller creme-farvet blomsterknopper. De tunge blade, der omgiver blomkål beskytte farveløs blomsten fra direkte sollys, forebyggelse af klorofyl i knopper og modne blomster.

Kikærter

Kikærter, også kaldet Bengal gram, indiske ærter, chana og garbonzo bønner, er blandt de tidligste grøntsager dyrkes af mand, med beviser for deres tilstedeværelse som afgrøder i hele Middelhavsområdet og Indien siden mindst 7.500 år siden. Disse bælgplanter er etårige planter, der vokser til højder på 50 cm, og de blomstrer med små hvide blomster, der undertiden har lys pink, lilla eller blå vener, før de producerer bælg indeholdende to eller tre kikærter.

Pod ærter

Pod ærter producere delikat sommerblomster i nuancer af hvid, selvom nogle sorter blomstrer i nuancer af gul, pink, lilla og dyb rød. Hvid-blomstring sukker og "mange-tout," hvor er fransk for "spise-all," ærter typisk spises hele før pod modnes, mens snap cylindrisk bælg og sukker ærter er som regel spises mens stadig sprød, før frøene er fuldt udviklede.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com